Fikret Orman: "Elinden gelen mücadeleyi yapıyor"

Fikret Orman: "Elinden gelen mücadeleyi yapıyor"
Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, futbolun ardından basketbolda başlattıkları yapılanmayı diğer branşlar için de sürdüreceklerini söyledi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig'de geçen yılın şampiyonu Beşiktaş'ın, birleşmiş bir camiadan oluştuğunu belirtti. Kulübün ve camianın birçok problemini aştığını anlatan Orman, bu sezona da iyi başladıklarını ifade etti.

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ın konumunu değerlendiren Orman, "Elinden gelen mücadeleyi yapıyor. Biz de onun için mutluyuz. Tabii ligin daha başı. Şampiyonlar Ligi'nde daha önümüzde oynayacağımız üç maç var ki onlardan da üç tanesi, daha kritik maçlar. Ondan sonra önümüze bakacağız artık. Daha bitmiş, elde edilmiş, kaldırılmış bir kupa yok. Onun için çok büyük konuşmayı doğru bulmam." şeklinde konuştu. 

Spor Toto Süper Lig'in 9. hafta açılışında cuma günü Ankara'da Gençlerbirliği ile karşılaşacaklarını belirten Fikret Orman, "Gençlerbirliği, kolay bir maç olmayacak. Beşiktaş güçlü bir ekip. İnşallah taraftarlarımızı mutlu edip İstanbul'a döneceğiz. Büyük bir moralle de Napoli maçına çıkacağız." diye konuştu.

Beşiktaş'ın zor günlerden geldiğini belirten Orman, "Bizim Beşiktaş Kulübünü devraldığımızdaki halini bütün kamuoyu biliyor. Futbol yapılanmasında çok zaman harcadık. Şimdi basketbolla başladık. Yavaş yavaş diğerlerine de başlayacağız." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.