Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni operasyon sinyali

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni operasyon sinyali
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kilis-Kırıkhan arasındaki hatta operasyon düzenlenebileceği sinyalini verdi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gündeminde terörle mücadele vardı. Türkiye'nin bundan sonraki süreçte tehditlerin kapısına dayanmasını beklemeyeceğini ve olaylara yerinde müdahale edeceğini belirten Erdoğan, "Şimdi bataklığı kurutma devrine girdik, bundan sonra sabredelim, bekleyelim yok. Olay nerede ise ise orada bitirilecek. "dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kilis-Kırıkhan hattı üzerindeki teröristleri temizlemek için gereğinin yapılacağını belirterek şunları söyledi;

"Kilis'ten Kırıkhan'a doğru uzanan bölgede ülkemize yönelik bölgeyi de teöristlerden temizleme konusunda da gereğini yaparız. Bu mesele bizim için bekaa meselesi.Güvenlik görevlilerimizin ve vatandaşlarımızın canı için, kendi sınırlarımız içinde değil, sorunu kaynağından çözeceğiz. Türkiye'nin gözünde bir an önce kafaları ezilmesi gereken terör örgütleridir. 

IRAK'TA MEZHEP ÇATIŞMASINA İZİN VERMEYİZ

Irak'ta da varız, daha etkin olacağız. Musul'daki Kerkük'teki kardeşlerimizi yalnız bırakamayız. Irak'ın mezhep savaşına itilmesine rıza göstermeyeceğiz. DEAŞ bahanesiyle bölgede 10 yılı aşkın süredir Müslüman kanı dökenlerin, aynı işin başka örgütler eliyle yapılmasını istemiyoruz. "

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.