Sinan Oğan'dan çok sert çıkış: "Yarın mezarımıza tükürürler!"

Sinan Oğan'dan çok sert çıkış: "Yarın mezarımıza tükürürler!"
MHP Genel Başkan Adayı Oğan, katıldığı televizyon programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kerkük'teki Türkmen katliamına dikkat çeken Oğan, "Kerkük'te Türkmenlerin ırzına geçilecek, biz Başkanlığı tartışacağız. Yarın mezarımıza tükürürler" dedi.

MHP Genel Başkan Adayı Dr. Sinan Oğan, Halk TV’de Lale Özan Arslan’ın konuğu oldu. MHP içerisindeki sıkıntıları, Türkiye'deki siyasi atmosferi ve Kerkük'teki Türkmen katliamını değerlendiren Oğan, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Türk Dünyasındaki sıkıntıların merkezinde olan Musul ve Kerkük'le ilgili kritik uyarılarda bulunan Sinan Oğan, Bahçeli’ye göndermede bulunarak “MHP liderinin birinci hedefi Erdoğan’ı değil Türkleri korumaktır” dedi.

“Başkanlıktan Önce Kerkük’ü Düşünsün”

Ülkenin ana gündem maddesinin Kerkük ve Musul’da akıtılan Türk kanı olması gerektiğini savunan Sinan Oğan, “Başkanlık tartışması nereden çıktı? Türk toprağı maalesef ki PKK'nın işgaline bırakılmıştır. MHP'nin bir numaralı gündemi bu olmalıdır, Başkanlık değil. Kerkük'te Türkmenlerin ırzına geçilecek, biz başkanlığı tartışacağız... Yarın mezarımıza tükürürler” diyerek tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum