15 Temmuz şehitleri FETÖ zihniyetiyle anılacak!

15 Temmuz şehitleri FETÖ zihniyetiyle anılacak!
FETÖ'nün en büyük ifsad projesi olan Dinlerarası Diyalog zihniyetine sahip bir müzik korosu 15 Temmuz şehitleri için Cumhurbaşkanlığı külliyesinde konser verecek.


FETÖ'nün Müslümanları ifsad etme planları sonucu işlettikleri Dinlerarası Diyalog Projesi meyvelerini vermeye devam ediyor.
 
15 Temmuz 2016'da hain bir darbe girşimi gerçekleştirdikten sonra FETÖ'nün gerçek yüzü toplumun tüm kesimlerince idrak edilmesine karşın örgütün bir numaralı projesi olan Dinlerarası Diyalog halen etkilerini gösteriyor. Türkiye'de Dinlerarası Diyalog saçmalığı doğrultusunda çalışma yapan gruplar varlığını korumaya devam ederken bunlardan biri olan Medeniyetler Korosu'nun Cumhurbaşkanlığı külliyesinde sahne alacağı öğrenildi.
 

FETÖ zihniyetiyle FETÖ'nün şehit ettikleri anılacak
 

3 farklı din ve 7 ayrı mezhebi temsil ettiklerini iddia eden ve aleni şekilde dinlerarası diyalog çalışması yürüten Medeniyetler Korosu'nun 1 Kasım'da Ankara'da düzenlenmesi planlanan Hatay Günleri'nde, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde sahne alacağı öğrenildi.feto_zihniyetiyle_15_temmuz_sehitleri_anilacak27102016548.png
 

Programa ilişkin bastırılan davetiyede "3 semavi dinin mensuplarından oluşan 2012 yılında Nobel Barış Ödülüne aday gösterilen Hatay Medeniyetler Korosunun Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Millet Kongre ve Kültür Merkezinde 15 Temmuz şehitleri anısına düzenleyecekleri konsere davetlisiniz" ifadeleri kullanıldı.

 

Milligazete

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.