Sadettin Saran’dan Ali Koç’a destek

Sadettin Saran’dan Ali Koç’a destek
Fenerbahçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan Ali Koç, şimdiden önemli bir destek buldu. Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve eski Fenerbahçeli yönetici Sadettin Saran, Ali Koç’u destekleyeceğini açıkladı.

Fenerbahçe'de başkanlık yarışı şimdiden kızışırken, adaylardan Ali Koç'a sürpriz bir destek geldi. Daha önce yaptığı açıklamada ilerleyen dönemlerde adaylığını koyabileceğini söyleyen Sadettin Saran, Ali Koç'u destekleyeceğini ifade etti.

Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde yaptırdığı ve şehit Ömer Halisdemir’in adının verildiği spor salonunun açılışına katılan Sadettin Saran, Koç’un adaylığını açıklamasına ilişkin soru üzerine, "Ali Koç’a camiadan ciddi teveccüh var. Bize de onu desteklemek düşer. Kendisine hayırlı uğurlu olsun diliyorum." dedi. Saran, Koç’un bu yönetimin devamı olduğunu ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın da Koç’a görevi bırakacağını söylediğini, ifade etti.

Fenerbahçe’nin iç saha maçlarında stadın boş olmasının çok üzücü olduğunu da dile getiren Saran, "Bundan sonra bu böyle olmayacak. Sanıyorum bir hareket gelecektir. İnşallah, hep beraber daha iyi günler göreceğiz." diye konuştu.

Saran, Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin yenilenen genel merkez binasında 10 Ekim’de basın mensuplarına yaptığı açıklamada, sarı-lacivertli kulübün başkanlığına aday olduğunu belirterek, "Ciddi bir teveccüh var. Sayın Aziz Yıldırım, ’Yargıtay’da aklanınca bırakacağım’ dedi. Sağlığımız engel olmazsa kongrede ben de adayım. Aziz Bey, Ali Koç’u destekleyeceğini söyledi. Ali Koç aday olacaksa ben illa aday olmak için aday olmayacağım. Ali Koç’u destekleriz. Aday olmazsa çıkarım" diyerek seçimlerdeki tavrıyla ilgili de rengini belli etmiş oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.