Eskişehirspor'un cezası belli oldu!

Eskişehirspor'un cezası belli oldu!
Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Göztepe maçında sahadan çekilen Eskişehirspor'un 3-0 hükmen mağlup sayılmasına ve 3 puanının silinmesine karar verdi.

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamada, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun, TFF 1. Lig'de Göztepe ile oynadığı maçta sahadan çekilen Eskişehirspor'un 3-0 hükmen mağlup sayılmasına ve 3 puanının silinmesine oy çokluğuyla karar verdiği bildirildi.

PFDK'nın, takımın sahadan çekilmesi suretiyle sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal'a 42 gün hak mahrumiyeti ve 26 bin lira, teknik direktör Alpay Özalan ve kaleci antrenörü Mehmet Tezcan'a da ikişer maç men ve 13'er bin lira para cezası uyguladığı kaydedildi.

Eskişehirsporlu futbolcu Bruno Ferreira Mombra Rosa'ya sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 6 bin 500 lira para cezası veren kurulun, Göztepe'ye de taraftarlarının neden olduğu saha olayları ve merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı toplam 48 bin lira para cezası uyguladığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.