Düğün sonrası damat büyük şok yaşadı!

Düğün sonrası damat büyük şok yaşadı!
8 ay önce yakınları aracılığıyla tanıştığı Karacasu İlçesi Ataköy Mahallesi'nde yaşayan 21 yaşındaki F.K. ile tanışıp evlenen damat eşinin aniden rahatsızlanmasıyla şok yaşadı.

İzmir'de bir fırında pide ustası olarak çalışan Denizli'li 30 yaşındaki M.E., 8 ay önce yakınları aracılığıyla tanıştığı Karacasu İlçesi Ataköy Mahallesi'nde yaşayan 21 yaşındaki F.K. ile tanışıp nişanlandı. İki hafta önce, M.E. ve F.K., iki ayrı ilde yapılan düğünle hayatlarını birleştirdi. M.E., Karacasu'daki düğünün ardından eşiyle birlikte İzmir'deki evlerine gitmek için otomobille yola çıktı. Çift, Aydın'a geldiklerinde gelin F.K. aniden rahatsızlandı. M.E., hastaneye götürdüğü eşinin 6.5 aylık hamile olduğunu öğrendi. Doktorun 'Gözün aydın, eşin 6,5 aylık hamile' sözü ile şaşkına dönen M.E., sinir krizi geçirdi. Neye uğradığını şaşıran M.E. önce geline taktığı takıları aldı, ardından da jandarmaya giderek şikayetçi oldu. Karacasu'ya dönen M.K., F.K.'yı ailesine teslim etti. M.K., açtığı dava sonucu tek celsede F.K.'den boşadı. 

ŞİŞLİĞİNİ KORSEYLE SAKLAMIŞ

Hala olayın şokunu yaşadığını belirten M.E. düğünde yaklaşık 50 bin lira masraf ettiğini, maddi ve manevi tazminat davası açacağını söyledi. Karnının şişliğini korse ile bastırıp hamile olduğunu saklayan F.K.'nin M.E. ile nişanlandıktan sonra başka birisi ile birlikte olup hamile kaldığı öne sürüldü. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.