'Güne gidiyoruz' deyip fuhuş pazarlığında yakalandılar

'Güne gidiyoruz' deyip fuhuş pazarlığında yakalandılar
Adana'da evden 'Gün yapmaya gidiyoruz' diyerek çıkan 3 kadın, müşteri gibi davranan polisle fuhuş pazarlığı yaparken faka basarak yakalandı.

Ahlak Büro Amiliği ekipleri, Adana'nın merkez ilçesinde oturan Behiye D.'nin hem para karşılığı fuhuş yaptığını, hem de başka kadınlara aracılık ettiğini belirledi.

B.D.'nin cep telefonunu arayan polis, kendisini müşteri olarak tanıtıp 3 kişi olduklarını ve ilişki için kadın ayarlamasını istedi. Kişi başı 50 TL isteyen B.D., iki arkadaşını daha getireceğini belirtip, "Üzerimde ingilizce 'Love' yazan kırmızı eşofman var. Beni bu şekilde tanırsınız" diyerek polislere randevu verdi.

İLİŞKİNİN ŞİFRESİ: GÜNÜMÜZ VAR

Arkadaşları F.B. ile Y.İ.'yi de "Günümüz var" diyerek ilişki için çağıran B.D., buluşma noktasına geldi. Polis minibüse bindirdiği kadınlara parayı teslim etti, ardından da 'polis' kimliğini göstererek operasyonu tamamladı.

Gözaltına alınan kadınlar, sorgu için Ahlak Büro Amirliği'ne götürüldü. İfadeleri alınan kadınlardan F.B. ile Y.İ. serbest bırakılırken, B.D. fuhuş için aracılık yapmak ve teşvik etmek suçlarından adliyeye sevk edildi.

B.D. de, mahkemece Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.