Cumhuriyet Bayramını kana bulayacaklardı

Cumhuriyet Bayramını kana bulayacaklardı
Ankara, Adana ve Konya’da DEAŞ ve PKK’lıların hücre evlerine eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Yakalanan şüphelilerin Cumhuriyet Bayramı’nda eylem hazırlığında olduğu belirlendi.

Güvenlik güçleri, aldığı istihbarat bilgileri doğrultusunda Ankara, İzmir, Konya ve Adana'da operasyon düzenlendi. Gözaltına alınan DEAŞ ve PKK'lı teröristlerin Cumhuriyet Bayramı'nda kanlı eylemler planladığı tespit edildi. Ankara'da Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın güven ve huzur ortamında kutlanması için düzenlediği operasyonlarda 6'sı PKK, 6'sı DEAŞ üyesi olmak üzere 12 zanlı yakalanarak gözaltına alındı.

14 ADRESE BASKIN

Konya'da, DEAŞ'a üye olduğu öne sürülen kişilere yönelik operasyon düzenlenerek, 14 adrese eş zamanlı baskın yapıldı. Yaklaşık 100 polisin katıldığı baskınlarda hakkında yakalama kararı bulunan 14 şüpheliden 10'u gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi.

HAVA OPERASYONU

Adana'da ise terör örgütü PKK'ya yönelik sabahın ilk saatlerinde hava destekli operasyon düzenlendi. Özel Harekat timleri ‘koç başlarıyla' demir kapıları kırarak evlere girdi.16 kişi gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Şüphelilerin sorguları sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.