'ABD, Gülen'in öteceğinden korkuyor'

'ABD, Gülen'in öteceğinden korkuyor'
Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Fetullah Gülen'in iade sürecine ilişkin açıklamalar yaptı.

Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in iade sürecine ilişkin, "Türkiye'ye teslim ederse, öteceğinden korkuyor. Nasıl oraya gitti, nasıl oturma izni aldı, kim götürdü, hangi faaliyetlerde bulundu, aralarında ne gibi ilişkileri var? 'Türkiye'ye geldiğinde bunlardan konuşacağını düşündüğünden korkuyor ve vermiyor' diye düşünüyorum." dedi.

"BUNDAN DAHA BÜYÜK DELİL Mİ OLUR?"

ABD'nin "Delil var mı?" diye sorduğunu aktaran Şahin, şöyle devam etti:

"En büyük delil Genelkurmay Başkanı. Genelkurmay Başkanı'nı bunlar Mürted'e getirmedi mi? Bunların liderleri 'Seni kanaat önderimizle görüştürelim mi?' diye sordu. 'Kim kanaat önderi?' dedi, 'Fetullah Gülen' diye cevap verdi. Bundan daha büyük delil mi olur. Ne tutuyorsun elinde. Çünkü Türkiye'ye teslim ederse öteceğinden korkuyor. Nasıl oraya gitti, nasıl oturma izni aldı, kim götürdü, hangi faaliyetlerde bulundu, aralarında ne gibi ilişkileri var? 'Türkiye'ye geldiğinde bunlardan konuşacağını düşündüğünden korkuyor ve vermiyor' diye düşünüyorum."

Örgütün kriptolu mesajlaşma programı "ByLock"a da değinerek, her gün yeni delillerin ve gözaltıların yaşandığını, daha da yaşanacağını vurgulayan Şahin, bütün terör örgütlerinin kökünü kazıyacaklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum