Yönetim Yasin Öztekin'i Riekerink’e soracak!

Yönetim Yasin Öztekin'i Riekerink’e soracak!
Galatasaray'ın 1-0 kazandığı Adanaspor maçında oyundan alınan Yasin Öztekin hem formasını yere atmış hem de Riekerink’e söylenmişti.

Adanaspor maçında oyundan alınmasının ardından formasını yere atan ve Ayhan Akman ile gerginlik yaşayan Yasin Öztekin Yasin Öztekin para cezası alırken kadro dışı kalması da gündemde. 

Spor Toto Süper Lig’de Adanaspor’u deplasmanda 1-0 yenen Galatasaray üç puanı cebine koysa da yedek kulübesinde yaşananlar Sarı-Kırmızılıların tadını kaçırdı.

Hürriyet'in haberine göre, Yasin Öztekin kulübeyi adeta birbirine katarken Hamza Hamzaoğlu döneminde, 14 Mart 2015 tarihinde oynanan Başakşehir maçında benzer bir olaya imza atan yıldız oyuncuya tam 100 bin euro para cezası verildi. Yasin’in kadro dışı kalma ihtimali de masada. 

FORMAYI YERE ATTI 

70'inci dakikada yerini Sinan Gümüş’e bırakan Yasin Öztekin bu duruma çok sinirlenirken kendisini kenara alan teknik direktör Riekerink’e söylendi. Yıldız oyuncu önce soyunma odasına yönelse de sonra bundan vazgeçti. Başarılı oyuncu formasını çıkardı ve hışımla yere attı; ardından kulübeyi iki kez yumrukladı, yere attığı formasını da geri aldı. 

GOL SONRASI TARTIŞMA 

Ancak asıl herkesi sinirlendiren olay Bruma’nın golünden sonra oldu. Riekerink’e sert sözler söyleyen Yasin, Bruma’nın 71. dakikada attığı gole sevinmek yerine oturduğu yerden Hollandalı teknik adama söylenmeye devam edince Ayhan Akman kendini tutamadı. Akman, Yasin’in üzerine yürüyerek “Yeter artık” dedi ve yıldız oyuncuya tepki gösterdi. Akman’ı, Orhan Atik ve Mert Çetin sakinleştirdi. 

YÖNETİM RİEKERİNK’E SORACAK 

Adana’da yaşanan tatsızlığın ardından Galatasaray yönetimi, teknik direktöre karşı geldiği ve hakkında yakışıksız konuştuğu gerekçesiyle Yasin Öztekin’e 100 bin euro para cezası verdi. Yıldız oyuncunun ayrıca kadro dışı kalması da gündemde. Yasin’in kadro dışı kalıp kalmayacağının kararıysa yarın başkan Dursun Özbek’in de katılacağı yönetim kurulu toplantısında verilecek. Bu konudaki kararı tayin edecek en kilit isim ise Jan Olde Riekerink olacak. Galatasaray yönetimi Hollandalı teknik adama “Yaşananlar sonrasında Yasin Öztekin’i kadro dışı bırakalım mı?” diye soracak. Hollandalı da onaylarsa Galatasaray yönetimi para cezasının yanı sıra Yasin’i kadro dışı bırakacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.