Fenerbahçe-ManU maçına Alman hakem Grafe atandı!

Fenerbahçe-ManU maçına Alman hakem Grafe atandı!
Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda Manchester United'ı ağırlayacağı maçı Almanya Futbol Federasyonundan Grafe yönetecek.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda, 3 Kasım  Perşembe günü İngiliz ekibi Manchester United'ı ağırlayacağı maçı Almanya Futbol Federasyonundan Manuel Grafe yönetecek.
 
UEFA'dan yapılan açıklamaya göre, Ülker Stadı'nda oynanacak maçta Alman hakem Grafe'nin yardımcılıklarını vatandaşları Holger Henschel ve Mike  Pickel  yapacak. Guido Kleve'nin dördüncü hakem olarak görevlendirildiği maçın  ilave yardımcı hakemliklerini Robert Hartmann ve Patrick Ittrich üstlenecek.
 
Grupta Manchester United 6 puan ve averajla lider Feyenoord'un ardından ikinci sırada, Fenerbahçe ise 4 puanla üçüncü sırada yer alıyor.
 
Fenerbahçe'nin 2 maçını yönetti
 
Alman hakem Manuel Grafe, 2012-2013 sezonunda Fenerbahçe'nin, UEFA Avrupa Ligi 3. tur rövanş maçında Çek Cumhuriyeti ekibi Viktoria Plzen ile İstanbul'da oynadığı ve 1-1 sona eren maçta düdük çalmıştı.
 
Deplasmanda oynanan ilk karşılaşmayı 1-0 kazanan sarı-lacivertliler, turu geçmeyi başarmıştı.
 
Grafe, 2010-2011 sezonunda UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk tur  maçında, Yunanistan'ın PAOK ekibiyle deplasmanda oynadığı ve 1-0 yenildiği maçı  da yönetmişti.
 
İstanbul'da oynanan rövanş mücadelesi 1-1 sona erince Fenerbahçe,  Avrupa Ligi'nden elenmişti.
 
Fenerbahçe'de Manchester United maçı hazırlıkları
 
UEFA Avrupa Ligi A Grubu 4. haftasında 3 Kasım  Perşembe günü Manchester United'ı konuk edecek Fenerbahçe, ara vermeden bu maçın  hazırlıklarına başladı.
 
Kulüpten yapılan açıklamada, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik  direktör Dick Advocaat yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen idmanda, dünkü  Kardemir Karabükspor maçında forma giyen futbolculara yenileme programı  uygulandığı belirtildi.
 
Diğer futbolcuların ise koşu ve ısınma hareketlerinin ardından dar  alanda pas organizasyonları ve çift kale maç yaptıkları ifade edildi.
 
Fenerbahçe, Manchester United maçının hazırlıklarını yarın yapacağı  antrenmanla sürdürecek.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.