TZOB Başkanı hakkında şok iddialar

TZOB Başkanı hakkında şok iddialar
5.4 milyon çiftçinin üyesi olduğu TZOB’un Başkanı hakkında şok iddialarda bulunuldu.

TZOB Başkanı, kimi gazetecilere “viskili yılbaşı sepeti” gönderdi mi? Bunun haber yapılmaması için hangi gazeteye yalvardı? Hangi siyasi parti genel başkanına aracı gönderdi?...

Milli Gazete’de, çiftçilerin STK’sı Türkiye Ziraat Odaları Birliği(TZOB) Başkanı Şemsi Bayraktar hakkında şok iddialar yer aldı.

TZOB Başkanı, kimi gazetecilere “viskili yılbaşı sepeti” gönderdi mi? Bunun haber yapılmaması için hangi gazeteye yalvardı? Hangi siyasi parti genel başkanına aracı gönderdi?...

TZOB Başkanı’nın, 600 bin liralık makam arabası ve 1 milyon liralık ABD seyahatini eleştiren Milli Gazete’de aleyhine bir daha haber yapılmaması için Saadet Partisi Genel Başkanı’na aracı gönderdi iddia edildi.

Olay, Milli Gazete’den Sadettin İnan’ın bugünkü köşesinde yer alıyor.

Milli Gazete’den Sadettin İnan, aleyhinde haber yaptıkları için TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar’ın iftirasına uğradıklarını anlatırken, çarpıcı bilgiler açıkladı. TZOB Başkanı’nın, 600 bin liralık makam arabası ve ABD seyahatini eleştiren haberleri üzerine gazeteleri hakkında “Gazeteleri için para istediler, vermeyince aleyhimize haber yapıyorlar” iddiasında bulunduğunu belirten İnan, şöyle devam etti:

“Pekâlâ, 600 bin liralık makam arabası ve ABD seyahati ile ilgili haberlerden sonra Saadet Partisi’nin eski Genel Başkanı Mustafa Kamalak’a bu tür haberlerin yapılmaması için ‘aracı’ göndermek de neyin nesi oluyor! 

Bunların hepsini bugüne kadar yutkunmuştuk, oralı olmamıştık! Ama bize iftira atacak kadar (!) haberlerimizden rahatsız olduysanız, temsil ettiğiniz çiftçinin ve kamuoyunun da bunları bilmesi gerekiyor.”

00-002.jpg

“VİSKİLİ YILBAŞI SEPETİ”Nİ HABER YAPMA DİYE YALVARMIŞ

Sadettin İnan yazısında ayrıca, TZOB Başkanı’nın kimi gazetecilere “viskili yılbaşı sepetleri” gönderdiğini, bunu haber yapmaması için kendisine yalvardığını söyledi.

İnan şöyle yazdı:  “Başkan! Hatırlayın o meşhur “Viskili yılbaşı sepetlerini”! Hangi çiftçinin bundan haberi var Sosyal medyada hakkımızda iftira attırdığınız Basın Danışmanlarınız dahi bilmez o meşhur viskili yılbaşı sepetlerini! Pekâlâ Başkan! Gazetecilik kisvesi altında işler yapan “gazeteci” için bundan daha iyi bir malzeme bulunabilir mi Çok rahat TZOB’dan para sızdırılamaz mıydı Gözümle şahit olduğum, üzerinde TZOB Başkanı olarak sizin kartvizitinizin olduğu ve gönderilen gazetecinin de isminin yazılı olduğu viskili yılbaşı sepetinin haberini sizden para aldığımız için mi yapmadık Başkan!  O haberi yapmamamız için nasıl yalvardığınızı unutmuş değilim!” 

Sadettin İnan yazısının sonunda şunları kaydetti:

“Başkan! İftira atmadan önce dönüp kendinize bir bakın! Farkındayım, sıkıntılısınız. 600 bin liralık makam arabası ve harcırahları hariç 1 milyon liralık ABD seyahati haberleri belgeli olduğu için mahkemeye gidemediniz. Gönderdiğiniz aracıdan da bir sonuç çıkmadı. Son olarak iftira atmak kaldı, öyle mi Başkan? Ama bu da bir işe yaramayacak. Çünkü, çiftçinin, garip gurebanın hakkı söz konusuysa biz bildiğimizden yanılmayacağız. Eki de yapacağız, destek de isteyeceğiz ama gazeteciliğimizden de taviz vermeyeceğiz. Allah da yanıltmasın.”

 

Habervaktim.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.