Müezzinoğlu: 60 bin yeni memur alınacak

Müezzinoğlu: 60 bin yeni memur alınacak
Bakan Müezzinoğlu, memur alımlarıyla ilgili "Kamuda 2017 yılında 60 bin yeni kişi istihdam edilecek. Bunlar ağırlıklı olarak Milli Eğitim ve Sağlık bakanlıkları ile Emniyet Genel Müdürlüğünde olacak" ifadelerini kullandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu gündeme ve kamuya personel alımına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Müezzionğlu'nun sözlerinden önemli satırbaşları şöyle:

'AĞIRLIKLI OLARAK EĞİTİM, SAĞLIK VE EMNİYET...' 

"Kamuda 2017 yılında 60 bin yeni kişi istihdam edilecek. Bunlar ağırlıklı olarak Milli Eğitim ve Sağlık bakanlıkları ile Emniyet Genel Müdürlüğünde olacak.

'MİLLETİN PARASIYLA MİLLETE HAİNLEK YAPAMAYACAKLAR'

Bundan sonraki süreçle ilgili bu millete bela olabilecek, tuzak kurabilecek başta FETÖ'nün mensupları olmak üzere millete ve devlete hizmetle ilgili sorumluluk taşıyan hiç kimse, milletin ve devletin hiçbir kurumunda barınamayacak. Hem milletin parasını alacak, imkanını alacak hem de hainlik yapacak. Buna asla fırsat verilmeyecek, şimdi temizlik süreci 16 Temmuz'dan itibaren olağanüstü hal ile başladı.

'PARLAMENTER SİSTEMDE BÖLÜNME RİSKİ DAHA FAZLA'

Şayet bir bölünme riski varsa, parlamenter sistem daha fazla bölünme riskini besliyor. Darbe girişiminin arkasında FETÖ'nün veya Gülen'in olduğu konusunda bir defa kamu vicdanının da yönetim vicdanının da hiçbir tereddüdü yok.

KIDEM TAZMİNATI SORUSUNA CEVAP VERDİ

İstihdamın devam edebilmesi, koşulların iyileştirilebilmesi için sürdürülebilir ve geliştirilebilir bir sistemi dünya ile yarışta var olan bir Türkiye, hep gündeminde tutmalı.

Kamu çalışanı reformunu Türkiye konuşmalı. Uzun süredir konuşuyor, yapabilmeli, inşallah yapabiliriz.
 
EMEKLİLERE BANKA PROMOSYONU VERİLECEK Mİ?

Sayın Başbakanımız ilgililere gerekli talimatı verdi. İnşallah yıl sonu olmadan Sayın Başbakanımız son noktayı koyacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.