Türkiye'nin derbisi Fenerbahçe-Galatasaray maçı ne zaman bilet fiyatları

Türkiye'nin derbisi Fenerbahçe-Galatasaray maçı ne zaman bilet fiyatları
Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarı heyecanla bu karşılaşmayı bekliyor. 17 yıldır Kadıköy'de galibiyete hasret olan Galatasaray ne yapacak? Fenerbahçe-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte futbolseverlerin merak ettiği detaylar..

Türkiye'nin en büyük derbisinde gözler iki takıma çevrildi. Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarı heyecanla bu karşılaşmayı bekliyor. 17 yıldır Kadıköy'de galibiyete hasret olan Galatasaray ne yapacak? Fenerbahçe-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte futbolseverlerin merak ettiği detaylar..

Türkiye'nin iki İstanbul takımının maçı, en büyük derbi olarak biliniyor. Yaklaşık 30 milyon taraftarın takip ettiği Fenerbahçe - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte maçın tüm detayları..

FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ligde son 3 haftada 3 puan toplayabilen Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'ye konuk oluyor. 17 yıldır Kadıköy'de 3 puan alamayan Galatasaray, bu sene şeytanın bacağını kırmak istiyor. Fenerbahçe - Galatasaray maçı 20 Kasım 2016 Pazar günü saat 20:00'da Ülker Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanacak. Maç Lig TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

JEREMAIN LENS, DERBİYE YETİŞTİRİLMEYE ÇALIŞILIYOR

Hollanda Milli Takımı'nın Belçika ile oynadığı karşılaşmada sakatlanarak oyundan çıkan Jeremain Lens, istanbul'a döndü.

Liv Hospital'da kulüp doktoru Prof. Dr. Burak Kunduracıoğlu tarafından tetkikleri ve muayenesi yapılan Hollandalı futbolcu Lens'in sol bacak üst arka adalesinde kısmi yırtık tespit edildi. Lens'in tedavisine hemen başlanırken, forvet oyuncusu Galatasaray derbisine yetiştirilmeye çalışacak.

NEUSTAEDTER VE OZAN TUFAN'DAN DERBİ YORUMU

Fenerbahçe'nin Rus futbolcusu Roman Neustaedter, Spor Toto Süper Lig'de 20 Kasım Pazar günü oynayacakları Galatasaray derbisini kesinlikle kazanmak istediklerini söyledi.

Sarı-lacivertli futbolcular Neustaedter ve Ozan Tufan, Vodafone 38. İstanbul Maratonu öncesi Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu'nda düzenlenen Maraton ve Spor Fuarı'nda Fenerbahçe Kulübünün "Hedef 1 Milyon Üye" standını ziyaret etti.

Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Neustaedter, Galatasaray derbisinin önemine vurgu yaparak "Herkes bu maç için doğru formda olacaktır. Bu maçın önemini hepimiz biliyoruz. Belki de yılın maçı diyebileceğimiz, buranın en büyük karşılaşması. Herkes takım için maçın önemini biliyor. Galatasaraymaçında tabii ki hedefimiz galibiyet. Camia için çok büyük önemi var. Umarım bizim açımızdan çok iyi bir karşılaşma olur." ifadelerini kullandı.

Almanya'da Schalke 04 forması giyerken UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a attığı gol hatırlatılan Rus futbolcu, "Umarım Galatasaray'a bir daha gol atacağım. Taraftarlar için çok önemli bir karşılaşma. Bir Alman takımıyla Galatasaray'a karşı oynamaktan çok daha farklı olacak. Kesinlikle önemi biliyoruz." dedi.

Sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek Mehmet Topal'ın yerinin doldurulmasıyla ilgili soruya ise Neustaedter, "Mehmet, Fenerbahçe'nin çok önemli bir parçası. Bu durum başka oyunculara neler yapabileceği şansını verecektir. O maçtan istediğimiz sonucu alıp büyük bir kadro olduğumuzu göstereceğiz. İsteğimiz, tek düşüncemiz bu. Kim oynarsa oynasın hedefimiz galibiyet almak." cevabını verdi.

Sakatlığı nedeniyle 1 aydır takımdan ayrı kalan sarı-lacivertlilerin milli futbolcusu Ozan Tufan, derbide forma giyip giyemeyeceğiyle ilgili kararı doktorların vereceğini dile getirdi.

Çok zor bir sakatlık yaşadığını vurgulayan Ozan Tufan, "Ayağımın üstüne basamıyordum. Doktorlarımızın yardımıyla bunu atlattım, koşulara başladım. Gereken antrenmanları yapıyorum. Derbiye yetişebilir miyim, bilmiyorum. Doktorlarımız gereken açıklamayı yapar." değerlendirmesinde bulundu.

FERNANDAO: KENDİ ADIMIZA İYİ BİR MAÇ ÇIKARACAĞIMIZA İNANIYORUM

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Fernandao, zor karşılaşma öncesinde teknik direktör Dick Advocaat'ın görev vermesi durumunda hazır olduğunu söyledi.

FB TV'ye açıklamalarda bulunan golcü oyuncu, kendilerini çok büyük bir maçın beklediğini ve çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürdüklerini aktardı.

İyi bir karşılaşma çıkaracaklarına inandıklarını belirten Fernandao, "Futbolseverler iki büyük takımın karşılaşmasını izleyecek. Biz çalışmalarımıza iyi bir şekilde devam ediyoruz. Hazırlıklarımızı bu şekilde sürdüreceğiz. Kendi adımıza iyi bir maç çıkaracağımıza inanıyorum. İyi bir tedavi süreci geçirdim ve artık takımla çalışıyorum. Her gün çalışarak takımımla aramdaki farkı kapatmaya gayret gösteriyorum. Eğer hocamız beni hesapları içerisine dahil etmek isterse ben artık hazırım." ifadelerini kullandı.

DERBİDE REKOR SEYİRCİ BEKLENİYOR

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe, 20 Kasım Pazar günü saat 20.00'de Ülker Stadyumu'nda ezeli rakibi ebedi dostu Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Bu önemli maçın biletlerini sarı-lacivertli kulüp 7 Kasım Pazartesi günü satışa çıkardı. Fenerbahçe Kart sahipleri ile Fenercell abonelerinin 9 ve 10 Kasım'da genel satışın ise 11 Kasım Cuma günü çıkacağı bildirilmişti.

Fenerbahçe, 2016-2017 sezonunda Ülker Stadyumu'nda oynadığı karşılaşmalarda beklenen taraftar sayısına ulaşmadı ve boş tribünlere oynadı. Sarı-lacivertler, bu sezon Süper Lig'de 5, UEFA Avrupa Ligi'nde 3 ve UEFA Şampiyonlar Ligi Eleme Turu'nda 1 maç olmak üzere toplam 9 kez taraftarlarının önünde oynadı.

3 günde 16 bin satıldı

Galatasaray karşılaşmasının biletlerinin satışa çıkmasının ardından Fenerbahçe, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, 7 Kasım Pazartesi çıkan biletlerden 16 bin 953 kişinin satın aldığını bildirdi. Sarı-lacivertli taraftarların, takımını Kadıköy'de oynanacak Galatasaray karşılaşmasında yalnız bırakmayacağı gözükürken, aynı zamanda bu sezonun taraftar rekorunun kırılması bekleniyor. 

Bu sezon İstanbul Valiliği'nin aldığı karar sonucunda 3 büyükler arasındaki deplasman yasağı kalkmıştı. Süper Lig'in 11. haftasında oynanacak derbi maçında sarı-kırmızılı taraftarlar da Kadıköy'de takımlarını destekleyecek.

GALATASARAY DERBİ HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Galatasaray dün sabah saatlerinden itibaren Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Antrenmanın daha sonraki bölümünde topa sahip olma ve baskı çalışması yapıldı. Ana bölümde ise 8'e 8 iki takım halinde çift kale oyun gerçekleştirildi.

FENERBAHÇE DERBİ HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Dün Can Bartu Tesisleri'nde saat 11.00'de başlayan antrenman, 1 saat 15 dakika sürdü. Isınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan idman, 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla sürdü. Dar alanda yapılan pas organizasyonlarıyla süren çalışma, yine dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçlarla tamamlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.