Van Persie'den derbi açıklaması! Bu maç öncesi...

Van Persie'den derbi açıklaması! Bu maç öncesi...
Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Robin van Persie, Galatasaray derbisi öncesi konuştu.

Galatasaray derbisi öncesi Fenerbahçe’de eksiklere rağmen moraller yüksek. Sarı lacivertliler derbi havasına girmiş durumda. Özellikle de Robin van Persie bu kez çok farklı bir görüntüde. Takımın liderlerinden biri olan Hollandalı yıldız, ezeli rakipleri Galatasaray ile yapacakları maçın kendileri için büyük önem taşıdığını belirtiyor.

Son derece formda olan ve Akhisar Belediyespor maçında geçirdiği talihsiz kazayı da atlatan Van Persie, Samandıra’nın en çalışkan isimlerinin başında geliyor. Takıma en büyük katkıyı yapan Robin van Persie, kritik derbi maçla ilgili düşüncelerini arkadaşlarına anlattı.

“TÜM GÖZLER ÜZERİMİZDE OLACAK”

Pazar akşamı evlerinde oynayacakları zorlu karşılaşma öncesi Robin van Persie, yakın çevresiyle şu iddialı yorumlarını paylaştı...

"Taraftarlarımızın merakla beklediği bir maç. O gün tüm Fenerbahçelilerin gözü üzerimizde olacak. Bu maç öncesi kendimi çok iyi hissediyorum. Derbide sahada olmak, sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum. Galatasaray’ı bekliyorum. Benim ve takım arkadaşlarım için çok büyük önem taşıyan bir karşılaşma. Sahaya çıkıp takımım için en iyisini vermek en büyük arzum. Sadece bir derbi değil bu maç. Ligin kaderini de etkileyecek çok önemli bir 3 puan mücadelesi. Galibiyetten başka bir düşüncemiz yok."

HÜRRİYET

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.