Polisten HDP'li başkana tokat gibi cevap!

Polisten HDP'li başkana tokat gibi cevap!
Siirt Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Siirt Belediye Eş Başkanı Tuncer Bakırhan'ın gözaltına alınmasını protesto etmek için belediye önünde HDP'lilerin toplanmasına izin vermedi.

Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda emniyet müdürlüğü ekiplerince yürütülen soruşturmada sabah erken saatlerinde belediyeye düzenlenen operasyonda Belediye Başkanı Tuncer Bakırhan gözaltına alınmıştı. 

Polis, bir grup partilinin, Bakırhan'ın gözaltına alınmasını protesto etmek için belediye önünde toplanmasına izin vermedi.

KİME GÖSTERİ YAPIYORSUN

Basın açıklaması ve toplu halde bir arada bulunmanın yasak olduğunu gruba megafonla anons eden emniyet amiri, ayrılmamaları durumunda müdahale edip gözaltına alacakları uyarısı yaptı. Emniyet amiri, toplanmakta ısrar eden bir HDP'li başkan yardımcısına: "Kime gösteri yapıyorsun sen, burada toplanamazsınız" diyerek cevap verdi.

Basın açıklaması ve toplu halde bir arada bulunmanın yasak olduğunu gruba megafonla anons eden emniyet amiri, ayrılmamaları durumunda müdahale edip gözaltına alacakları uyarısı yaptı. Yapılan uyarının ardından toplanan partililer belediye binasına girdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.