Murat Ülker'den sürpriz hamle!

Murat Ülker'den sürpriz hamle!
Yıldız Holding grup şirketlerinin hisselerinde geçtiğimiz günlerde yaşanan sert satışların ardından, holding dün Ülker Bisküvi , Bizim Toptan ve Gözde Girişim hisselerinde güçlü alımlar yaptı.

Geçtiğimiz günlerde “FETÖ” yapılanması nedeniyle 70’ten fazla şirketine kayyum atanan Kaynak Holding ile bağlantısı olduğu iddiasıyla Yıldız Holding’e “FETÖ” operasyonu yapılacağına ilişkin haberler yer almış; Yıldız Holding bu haberlerin gerçek dışı ve kabul edilemez olduğunu belirterek yasal haklarını saklı tuttuğunu açıklamıştı.

Söz konusu haberler grup şirketlerinin hisselerine sert satışlar getirmişti. Hisselerdeki kayıpların ardından Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, alım fırsatı gördüğünü belirttiği Ülker hisselerinde yüklü alım yapmıştı. Yıldız Holding’den ise bu sabah KAP’a yapılan açıklamada Ülker Bisküvi’nin yanı sıra Bizim Toptan ve Gözde Girişim hisseleri ile ilgili alım yapıldığı belirtildi.

Açıklamaya göre, Yıldız Holding Ülker hisseleri ile ilgili 2.1 milyon adet alım işlemi gerçekleştirirken; alımlar 17.34-17.85 fiyat aralığından yapıldı. Holding, Bizim Toptan’da ise 10.69-10.77 TL fiyat aralığından 185,000 adet alım işlemi gerçekleştirdi. Holding ayrıca Gözde Girişim hisseleri ile ilgili olarak da 1.92-1.94 TL fiyat aralığından bir milyon adet alım yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.