HDP'li vekili rezil etti!

HDP'li vekili rezil etti!
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, TBMM'nin ev sahipliğinde gerçekleşen NATO Parlamenterler Toplantısı'nda gazetecilerin sorularını cevapladı.

Bakan Bozdağ, toplantıda HDP'li vekillerin tutuklanmasına ilişkin konuşan Bekir Bozdağ, Türkiye heyetinde bulunan HDP'li Ziya Pir'in önünde "Canlı bombaların tabutlarının altına girdiler" dedi.

ZİYA PİR'DEN TEPKİ

Daha önceden terörist cenazesine katılan HDP'li vekillerden biri olan Ziya Pir, Bakan Bozdağ'a eliyle tepki gösterdi.

"HUKUKUN GEREĞİ YAPILDI"

Bozdağ, şunları söyledi:

"Hukuka, yargıya saygı göstermeyen ve meydan okuyan bir tavır ortaya koydular. Hukukun gereği yapıldı. Eğer bunlar gitmiş olsaydı, zorla getirme kararı kesinlikle çıkması mümkün değildi. Burada HDP'li vekillere ayrı bir muamele yapılması kesinlikle söz konusu değildir. Diğerlerine nasıl bir muamele yapıldıysa öyle bir muamele yapılmıştır. Tabii tutuklama konusu mahkemenin takdirinde olan bir konudur. Bizim ona dair bir değerlendirme yapmamız doğru değil.

"BELEDİYELERİN İMKANLARIYLA HENDEKLER KAZDI"

Bazı milletvekilleri canlı bomba cenazesine gitti. Belediyelerin imkanlarıyla hendekler kazdılar. Onlarca insanın şehit olmasına neden olan canlı bombaların tabutlarının altına girdiler. Şimdi soruyorum size: Sizin parlamentonuzda teröristlerin cenazelerine katılan milletvekilleri olsa ne düşünürsünüz?"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.