Aziz Yıldırım'dan derbi mesajı!

Aziz Yıldırım'dan derbi mesajı!
Galatasaray derbisi için yapılan son idman öncesi yöneticilerle birlikte Samandıra’ya giden başkan Aziz Yıldırım futbolculara, “Yıllardır kazanıyoruz. İlk kez derbiyi oynayacaklara da söylüyorum; bu maç bayramdır. Fenerbahçe’nin bayram günüdür” dedi

Fenerbahçe’de bugünkü Galatasaray derbisi öncesinde tüm camia tek vücut oldu... Sarı- Lacivertliler milli takımdan dönen oyuncuların da katılımıyla tam kadro halinde çalışmalara başlarken, zorlu 90 dakika için son çalışmasını dün akşam yaptı. Samandıra Can Bartu Tesisleri’ndeki idman son derece hareketli geçti. Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerin yanı sıra Sarı-Lacivertli taraftarlar da tesislere gelerek futbolculara ve teknik heyete moral yüklemesi yaptı. Bu destek karşısında oyuncuların motivasyonu daha da yükselirken, başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler, futbolcularla görüşmeler yaparak onlara maçın önemini anlattılar. 

‘MANU MAÇINDAKİ GİBİ OYNARSAK KAZANIRIZ’ 

Görüşmede başkan Aziz Yıldırım, futbolculara net mesajlar verdi. Yıldırım, “Tribünler tamamen dolu olacak. M.United maçındaki gibi oynarsak mutlaka kazanırız. Sabırlı olun, telaş yapmayın. Yıllardır burada kazanıyoruz. Hep aynı şeyi söylüyorum. İlk kez oynayanlara da aynı şeyi söyleyeceğim. Bu maç bayramdır. F.Bahçe’nin bayram günüdür. Siz de geçmişte yaptığınız gibi taraftara bayram hediyesi verin” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.