Sneijder'den bomba itiraf! 'Milan'da oynamak isterim'

Sneijder'den bomba itiraf! 'Milan'da oynamak isterim'
Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'in bu sözleri çok konuşulacak... 32 yaşındaki futbolcu yaptığı açıklamada, çocukluk hayalinin Milan olduğunu söyledi ve ''İtalya'ya dönme şansım olursa, Milan'da oynamak isterim'' dedi.

Galatasaray'ın yıldızı Wesley Sneijder, BBC ile özel bir röportaj gerçekleştirdi.

32 yaşındaki futbolcunun yaptığı açıklamalar ise gündeme damga vuracak cinsten...

Türkiye'deki futbol yaşantısından, İtalya'daki Inter günlerine değinen Sneijder, çocukluk hayalinin Milanolduğunu söyledi ve ekledi; 'İtalya'ya dönme şansım olsa Milan'da forma giymek isterim...''
İlişkili Haber

'Milan'da oynamak isterim'

Inter'e her şeyimi verdim. Kalbimle oynadım ancak sonu iyi bitmedi. Kendimi ezilmiş hissettim. Çocukluk hayalime gelince; Milan'da oynamaktı... Eğer İtalya'ya dönme şansım olursa, kariyerimi sonlandırmadan Milan'da oynamak isterim... Yaşımın ilerlemiş olduğunu biliyorum ama hala üst düzey oynayabilirim. İtalya ligini hala takip ediyorum ve 5 sezon önceki gibi olmadığını biliyorum. Kalitelerinde büyük bir düşüş var, ancak Milan benim için büyük bir efsanedir.

Cuma günü geldim, cumartesi oynattılar...

Inter-Milan derbisini unutmak mümkün mü? Inter'e ilk transfer olduğumda cuma günü gelmiştim, Mourinho beni cumartesi günü sahaya sürmüştü. Unutulmaz bir histi.

'Inter'de kalmak isterdim ama...'

Inter'de kalmak istedim ama oynamadan beklemek bana göre değildi. Milli takımdaki yerimi kaybetmiştim ve yeniden sahada olmak istiyordum.

'Nagatomo'yu Galatasaray için aradım...'

Sonrasında Galatasaray'a transfer oldum. Türkiye'de işler benim için yolunda gidiyor. Düşünebileceğinizden daha zor bir lig. İstanbul'da mutluyum, ailemle birlikte huzurlu bir hayat yaşıyorum. Hatta bir dönem transferi gündeme gelen Nagatomo'yu arayıp mutlaka bizim takımda oynamasını ve İstanbul'da yaşaması için ikna etmeye çalışmıştım.

Juventus'a transferi hakkında...

Juventus'a transferim gerçekleşebilirdi ama olmadı. Daha öncede söylediğim gibi İtalya'ya sadece Milan için dönerim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.