Myanmar hükümeti kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'i ateşe verdi

Myanmar hükümeti kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'i ateşe verdi
Arakan'da yaşayan müslümanlara yönelik baskı ve zulüm devam ediyor. Myanmar hükümeti ateşle oynamaya devam ederken şimdi de kutsal kitbamız olan Kur'an-ı Kerim'i hedef aldı.

Arakanlı Müslümanlara yönelik türlü zulümler uygulayan zalim Myanmar hükümeti bu kez de kutsal kitabımızı hedef aldı.

Zalim Myanmar hükümeti Arakanlılara akıl almaz boyutlarda zulmetmeye devam ediyor. Arakanlı Müslümanlar, Müslümanların sessizliği arasında uzanacak bir yardım beklerken her geçen gün katliamların bilançosu daha da ağır hale geliyor.
 
Söz konusu bölgede Müslümanları tamamıyla yok etmeyi amaçlayan zalim Budistler dün de gün boyunca Arakanlı Müslümanları hedef aldı. Zalim Myanmar hükümetine bağlı güçler sadece dün Arakan'da onlarca Müslümanı şehit etti.
 
Yaptıkları katliamları doğrulmaktan da çekinmeyen Myanmar ordusu, pazar günü Arakan eyaletindeki Müslüman Rohingya sakinlerinden en az 25 kişinin vurularak öldürüldüğünü açıkladı. Katliamlarda şehit olanların sayısının çok daha fazla olduğu tahmin edilirken Arakanlı Müslümanlara yönelik adeta bir soykırım uygulayan zalimlerin silahları Çin, Rusya ve Hindistan'dan aldıkları iddia ediliyor. 

KUR'AN-I KERİM YAKTILAR

Milli Gazete'nin haberine göre, zalim Myanmar hükümeti sadece Müslümanları öldürmekle kalmıyor. İslam'ın mukaddesatına da ağır saldırılarda bulunan zalim Budistler camilere zarar vermenin yanı sıra Kur'an-ı Kerim'leri de hedef aldı.
 
Dün Arakan'ın belirli bölgelerindeki evlere baskınlar düzenleyen zalimler evlerdeki Kur'an-ı Kerimleri toplayarak ateşe verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum