Erdoğan:" Kepenk indiren esnaf bedelini ödeyecek"

Erdoğan:" Kepenk indiren esnaf bedelini ödeyecek"
Erdoğan, "Bölgede yaşayan insanlarımızın özgüveni artacak. 'Kepenk indir' dendiği zaman kepenk indiren Güneydoğulu olmayacak" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Polis Akademisi Türkiye'nin Yeni Güvenlik Konsepti Konferansı'nda terörle mücadele hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

"KEPENK İNDİREN BEDELİNİ ÖDEYECEK"

Erdoğan, "Son dönemlerde hep birlikte mücadele veriyoruz, ve şu anda teröristi vesairesi hepsi kaçacak delik arıyorlar. Ama bu tüm güvenlik güçlerimiz, silahlı kuvvetlerimiz, polisimiz, köy korucularımızla, milletçe bir mücadele veriliyor. Bu neyi getirecek biliyor musunuz? Bölgede yaşayan insanlarımızın özgüvenini artıracak. "Kepenk indir" dendiği zaman kepenk indiren Güneydoğulu olmayacak. Yaptıkları taktirde kepenk indirirlerse onlar da bedelini ödeyecekler. "Tehdit ettiler, kepenk indirdik" demek yok. Yok öyle. Bu iş sadece polisler, askerler, korucuların görevi değil, milletin görevi. Ya senin sokaklarını kazıp ortalığı birbirine katacaklar, sen evini açacaksın. Evinden diğer eve terör koridoru açacaksın. Buna vatanseverlik değil, terör örgütüne yardım ve yataklık denir." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.