Vitor Pereira'dan Advocaat'a gönderme!

Vitor Pereira'dan Advocaat'a gönderme!
Fenerbahçe - Galatasaray derbisini Sports TV'ye yorumlayan Vitor Pereira, 'Benim sayemde Van Persie kendisine gelmiş' dedi.

 

F.Bahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira, sarı-lacivertli takımın Galatasaray derbisindeki zaferinde, neredeyse en büyük payı kendisine biçti! Derbiyi yayınlayan pek çok yabancı kanal arasında Sports TV'ye yorumculuk yapan Portekizli çalıştırıcı, bu galibiyette şahsını ön plana çıkararak, önce halefi Advocaat'a inceden bir laf çaktı: "Advocaat, doğru zamanda doğru değişiklikler yapsaydı fark daha fazla olurdu." Ardından maçın kahramanı Van Persie'nin bu yılki çıkışını yine kendisine bağlayıp "Görüyorum ki benim verdiğim idman programlarını doğru uygulamak Van Persie'nin gelişmesine oldukça yardımcı olmuş" ifadesini kullandı.

3 STOPERLİ SİSTEM GALATASARAY'I DURDURDU 

Takımdan ayrılışı sırasında 3'lü defans oynattığı için eleştirilen Pereira, sarı-lacivertlilerin derbide oynadığı sistemi de kendine maletti. Advocaat'ın cezalı Mehmet Topal'ın yerine ön liberoya koyduğu Neustadter'i 3. stoper olarak yorumlayan Portekizli, "3 stoperli sistem G.Saray'ın F.Bahçe kalesine gelmesini engelledi" diyerek yine, uyguladığı sistemini övmeye çalıştı.

VİTOR PEREİRA HALA BİR TAKIM ÇALIŞTIRMIYOR

F.Bahçe'de görev yaptığı süre boyunca Van Persie ile yıldızı bir türlü barışmayan Pereira, sistemi ve yaptığı oyuncu değişiklikleri ile futbolcuların hatta vatandaşı Nani'nin bile tepkisini çekmişti. F.Bahçe ile yollarını ayırdıktan sonra "Tehdit edildim" iddiasında bulunan Portekizli hoca, pek çok kulüple adı anılmasına rağmen hala hiçbir takımın başına geçemedi.

LİLLE'DE PEREİRA'YA İMZA ATTIRABİLİR

F.Bahçe'nin eski teknik direktörü Pereira'nın Fransa Ligi takımlarından Lille'in başına geçeceği iddia edildi. Fransa basınında çıkan haberlere göre 13 haftada 10 puan toplayan ve 18. sırada bulunan Lille'in yöneticilerinin, Antenotti'nin ayrılışının ardından Portekizli teknik adamla temasa geçtikleri ileri sürüldü. Alternatif isimlerin ise Wilmots ve Bielsa olduğu kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.