Advocaat müjdeyi verdi

Advocaat müjdeyi verdi
Fenerbahçe'nin Hollandalı teknik adamı Advocaat lig, transfer, Van Persie ve Lens hakkında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dirk Advocaat, Hollanda basınına Fenerbahçe'ye dair açıklamalarda bulundu.

TRANSFER YAPACAĞIZ

Advocaat, yönetimle yaptıkları görüşmede devre arasında transfer sözü aldıklarını söylerken, "Kulüp yönetimi bize yardım etme konusunda oldukça istekli. Devre arasında transfer yapılacağını söylediler. Bu bize hamle şansı verecek." ifadelerini kullandı.

LENS HALA İYİLEŞME SÜRECİNDE

Başarılı teknik adam sakatlığı bulunan Jeremain Lens'le ilgili, "Lens hala iyileşme sürecinde. Feyenoord'a karşı oynamasını umuyorum ama kas sakatlığı, ciddi bir konu..." şeklinde konuşurken Van Persie hakkında ise şunları söyledi:

"Sakatlıktan tamamen kurtuldu. O bizim için çok önemli bir oyuncu. Yeniden goller atmaya başladı. Galatasaray maçında da çok güzel iki gol attı. Özellikle ilk golü çok hoştu."

VAN PERSIE MİLLİ TAKIMA ALINMALI

Advocaat, Van Persie'nin sergilediği performans ile yeniden Hollanda Milli Takımı'na seçilmesi gerektiğini belirtti ve, "Size söyleyebileceğim tek şey Van Persie'nin hazır olduğu. O hala dünyanın en klas ve yetenekli futbolcularından bir tanesi. Zor başladığımız bir sezonun ardından attığı golle çok iyi geldi." dedi.

TÜRKİYE LİGİ ÇOK KOLAY DEĞİL

Hollandalı teknik adam, Türkiye Ligi hakkında da konuşurken, "Burada çok güçlü takımlar ve çok iyi oyuncular var. Burada kesinlikle hayal kırıklığına uğramadım." dedi. Fenerbahçe'nin ligdeki durumunu da değerlendiren Advocaat, "Cor Pot ve Mario Been ile birlikte amacımıza ulaşmak için zamana ihtiyacımız vardı. Şimdi organizasyonumuzu tamamladık ve daha iyi durumdayız. Puan durumunda üstlere doğru tırmanıyoruz. Sürpriz bir takım Başakşehir ve Beşiktaş hala bizim üzerimizde." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.