Timsah avcısı Sneijder..

Timsah avcısı Sneijder..
Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'in, kariyerinde en çok gol attığı takımların başında ligin 12. haftasında karşılaşacakları Bursaspor geliyor.

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında sarı-kırmızılı takım, sahasında Bursaspor ile karşılaşacak. 25 Kasım Cuma günü Türk Telekom Arena'da saat 20.00'de başlayacak olan müsabakada her iki takım da sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıkacak. Fenerbahçe ile oynadığı derbi mücadelesinden yenik ayrılan Aslan, Bursaspor engelini kayıpsız geçerek üst sıralar ile puan farkını azaltmak isterken, Hamza Hamzaoğlu'nun ekibi ise İstanbul'dan zaferle dönmenin hesaplarını yapıyor.

Galatasaray'da bu sezon 4 gol kaydeden Hollandalı yıldız Wesley Sneijder, kariyeri boyunca en çok Bursaspor'a karşı gol sevinci yaşadı. Galatasaray formasıyla yeşil-beyazlı takıma karşı 10 mücadelede boy gösteren yıldız isim, bu maçlarda 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Hollandalı oyuncunun Bursaspor'un dışında Süper Lig'de Karabükspor'a karşı da 6 maçta 5 golü bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.