Cumhurbaşkanı Erdoğan 9 kanunu onayladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan 9 kanunu onayladı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 9 kanunu onaylayarak yayımlanmak üzere Başbakanlığa gönderdi.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan açıklamaya göre, Erdoğan tarafından onaylanan kanunlar, Anayasa'nın 89. maddesinin 1. fıkrası ile 104. maddesinin 2. fıkrasının (a) bendi uyarınca yayımlanmak u¨zere Bas¸bakanlıgˆa gönderildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından onaylanan kanunlar şöyle:

- 6754 sayılı "Bilirkis¸ilik Kanunu"

- 6755 sayılı "Olagˆanu¨stu¨ Hal Kapsamında Alınması Gereken Tedbirler ile Bazı Kurum ve Kurulus¸lara Dair Du¨zenleme Yapılması Hakkında Kanun Hu¨kmu¨nde Kararnamenin Degˆis¸tirilerek Kabul Edilmesine Dair Kanun"

- 6756 sayılı "Olagˆanu¨stu¨ Hal Kapsamında Bazı Tedbirler Alınması ve Milli Savunma U¨niversitesi Kurulması ile Bazı Kanunlarda Degˆis¸iklik Yapılmasına Dair Kanun Hu¨kmu¨nde Kararnamenin Degˆis¸tirilerek Kabul Edilmesi Hakkında Kanun"

- 6757 sayılı "Olagˆanu¨stu¨ Hal Kapsamında Bazı Kurum ve Kurulus¸lara I·lis¸kin Du¨zenleme Yapılması Hakkında Kanun Hu¨kmu¨nde Kararnamenin Degˆis¸tirilerek Kabul Edilmesine Dair Kanun"

- 6758 sayılı "Olagˆanu¨stu¨ Hal Kapsamında Bazı Du¨zenlemeler Yapılması Hakkında Kanun Hu¨kmu¨nde Kararnamenin Degˆis¸tirilerek Kabul Edilmesine Dair Kanun"

- 6759 sayılı "Tu¨rkiye Cumhuriyeti Hu¨ku¨meti ile Kore Cumhuriyeti Hu¨ku¨meti Arasında Ku¨ltu¨r Anlas¸masının Onaylanmasının Uygun Bulundugˆuna Dair Kanun"

- 6760 sayılı "Tu¨rkiye Cumhuriyeti ile Kore Cumhuriyeti Arasında Serbest Ticaret Alanı Tesis Eden C¸erc¸eve Anlas¸ma Kapsamında Hizmet Ticareti Anlas¸masının Onaylanmasının Uygun Bulundugˆuna Dair Kanun"

- 6761 sayılı "Kamu Mali Yo¨netimi ve Kontrol Kanunu ile Bazı Kanunlarda Degˆis¸iklik Yapılması Hakkında Kanun"

- 6762 sayılı "Tu¨rkiye Cumhuriyeti Hu¨ku¨meti ile Cezayir Demokratik Halk Cumhuriyeti Hu¨ku¨meti Arasındaki Ekonomik, Bilimsel ve Teknik I·s¸birligˆi Anlas¸masına Ek Tu¨rk I·s¸birligˆi ve Koordinasyon Ajansının (TI·KA) Statu¨su¨ne Dair Protokolu¨n Onaylanmasının Uygun Bulundugˆuna Dair Kanun"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.