Kardeş Kılıçdaroğlu'ndan 'FETÖ Temizliği' yürüyüşü​

Kardeş Kılıçdaroğlu'ndan 'FETÖ Temizliği' yürüyüşü​
CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, FETÖ elebaşı Gülen'in yakalanması için Söke'den Didim'e 4 gün sürecek olan yürüyüş başlattı.

"FETÖ Temizliği" yürüyüşünün startından önce gazetecilere açıklama yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı'nın fotoğrafını göstererek, "Görüyorsunuz ki burada Cumhurbaşkanımızın da fotoğrafları var. Kendisine buradan sesleniyorum. Bu FETÖ/PDY terör örgütü ile 14 yaşında tecavüze uğrayan kız çocuklarına tecavüz edenlerden hesap sorulsun. Ben bu durumları protesto etmek için yola çıktım" dedi.

"FETÖ'YE AYLIK 500 BİN TL"

Aydın'da özellikle de Didim Belediyesinde FETÖ'cülerin yoğun olduğunu ileri süren Kılıçdaroğlu, "Didim Belediyesinde FETÖ'ye aktarılan paraların hesabının sorulmasını istiyorum. Duyumlarıma göre şirketler aracılığıyla Didim Belediyesinden FETÖ'ye aylık 500 bin lira aktarılmış. CHP'den de, Cumhurbaşkanımızdan da, Başbakanımızdan da bu duruma el atılmasını istiyorum. Ağabeyimin dediği gibi temiz ve dürüst hakim-savcıları davet ediyorum. Bu duruma bir el atsınlar. " ifadelerini kullandı.

"AĞABEYİM 'İYİ YAPIYORSUNUZ' DEDİ"

Yaptığı eylemle ilgili ağabeyi Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğü bilgisini aktaran Kılıçdaroğlu, şu sözleri kaydetti:

"Ağabeyimle bir kere görüştüm olumlu baktı. 'İyi yapıyorsunuz. Herkes görevini yaparsa zaten FETÖ temizlenir.' dedi. Benim hiçbir partiyi rencide etmeye hakkım yok. AKP, CHP, MHP ve HDP içinde olan FETÖ'cülerin temizlenmesini istiyorum. Benim amacım budur."

71851.jpgcelam-kilicdaroglu1-sadece-haber.jpg

4 GÜN SÜRECEK

Yaklaşık 50 kişinin katıldığı yürüyüşün ilk etabı türkülerle başlarken, Kılıçdaroğlu yürüyüşü 4 günde bitirmeyi planladıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.