Ünlü tekstil firmasının sahibinden ağabeylerine FETÖ suçlaması!

Ünlü tekstil firmasının sahibinden ağabeylerine FETÖ suçlaması!
Ünlü tekstil firmasının sahibi ağabeyleri Hulusi Gençal, Bahadır Gençal ile Bülent Gençal hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Ünlü tekstil firmasının daha önce vergi kaçırdığı iddiasıyla ağabeylerini maliye ve savcılığa şikâyet eden Abdullah Gençal, bu kez Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) adına para toplandığını öne sürerek, ağabeyleri Hulusi Gençal, Bahadır Gençal ile Bülent Gençal hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Abdullah Gençal tarafından ilk önce Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na sunulan daha sonra yetkisizlik kararı ile İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu'na gönderilen dilekçede, kendisinin de eski ortaklarından olduğu giyim firmasının şuanki ortakları olan iki ağabeyinin milyonlarca lira vergi kaçırdıkları iddiasıyla ihbarlarda bulunmasına rağmen açılan davalarda herhangi bir ceza verilmediğini, ağabeylerinin bazı hakimler ve vergi denetmenleri tarafından korunduğu iddia edildi. Dilekçede, "Tüm bu usulsüzlükler esnasında Hulusi Gençal Ümraniye merkez binasının hemen karşısında bulunan satın almış olduğu çok değerli arsayı ve Yeşil Vadi sitesindeki evlerini de yüksek meblağ ile satarak, bu davaların kapatılması için kullandı. FETÖ örgütüne bağışta bulunarak yardım talep etti ve başarılı da oldu" denildi.

FİRMALARI TEHDİT ETMİŞLER

Ağabeyleri Hulusi ve Bahadır Gençal ile şirketin satın alma müdürlük görevini yapan Bülent Gençal'ın FETÖ adına faaliyettebulunduğu öne sürülen dilekçede, söz konusu bu 3 kişinin,firmalarıyla ortak iş yapan 250 firmadan her yıl Kurban Bayramıdöneminde FETÖ için yardımlar toplandığı, itiraz edilmemesi içinsatıcı firmaların vergi denetimleriyle tehdit edildiği öne sürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.