Yakalanması için ödül konulan dolandırıcı yakalandı

Yakalanması için ödül konulan dolandırıcı yakalandı
4 ilde sahte altınla dolandırıcılık yapan ve Adıyamanlı bir sarraf tarafından yakalayana 10 bin lira ödül konulan kadın Elazığ’da yakalandı

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, son zamanlarda çevre illerde yaşanan sahte altınla dolandırıcılık olayı ile ilgili çalışma yaparak sivil polisleri sarraflara yerleştirdi.

4 İLDE 6 AYRI DOLANDIRICILIK

Sarrafların bulunduğu bölgeye daha önce Adıyaman, Erzurum, Erzincan ve Bingöl’de sahte altınla 6 ayrı dolandırıcılık yapan ve aranan A.D’nin (25) geldiğini fark eden polisler takibe başladı.

Kuyumcular Çarşısı’nda bir sarrafa girerek sahte bileziği satmaya çalışan kadın takipte olan polisler tarafından suç üstü yakalandı.

Suç üstü yakalanan ve bir çok ilde suça karıştığı tespit edilen kadın, Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. İfadesi alınan şüpheli kadın " Nitelikli dolandırıcılık" suçundan adliyeye sevk edildi.

10 BİN LİRA ÖDÜL KONULMUŞTU

Yakalanan şüpheli A.D’nin, daha önce Adıyaman’ın Kahta ilçesinde Kadir Avcı’ya ait sarraf dükkanına gelerek altın suyuna batırılmış sahte bileziği 9 bin liraya satmıştı. Altın bileziğin sahte olduğunu sonradan fark eden kuyumcu Avcı, dolandırıcı kadını yakalatana 10 bin lira ödül vereceğini açıklamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.