Beşiktaş'tan yüzyılın bombası!

Beşiktaş'tan yüzyılın bombası!
Beşiktaş, Avrupa futbolunu sallayacak bir transfer için düğmeye bastı.

Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkılması halinde büyük oynamayı planlayan Siyah-Beyazlılar geçtiğimiz sezon transferden sorumlu Erdal Torunoğulları aracılığı ile nabız yokladığı Arjen Robben için yeniden harekete geçiyor.
 
Bayern Münih’te yaşadığı uzun süreli sakatlığın ardından yeniden takıma dönen Hollandalı yıldızı Devler Ligi’ndeki gidişata göre transfer etmek isteyen Kartal’da mutlaka kanat oyuncusu isteyen teknik direktör Şenol Güneş’in de transfere gözü kapalı onay verdiği belirtildi.
 
VERGİ SİSTEMİ KOZ OLARAK KULLANILACAK
 
Bayern Münih ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Arjen Robben transferinde bu kozu kullanmayı planlayan başkan Fikret Orman, yıldız oyuncudan alacaklarına karşılık devre arasında bonservisini almasını isteyecek.
 
Orman bunun yanı sıra şu anda yıllık 6,5 milyon Euro kazanan ama bu rakamın yüzde 47,5’luk kısmını vergiye bırakan 32 yaşındaki futbolcuya Türkiye’de kulüplere uygulanan vergi sistemini anlatıp eline çok daha fazla kazanacağı bir rakam sunacak.
 
Başkan Orman’ın Hollandalı yıldızın transferinde Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkılması halinde kazanılacak 6,5 milyon Euro’nun tamamını kullanmayı planladıkları da öğrenildi. Öte yandan Orman ve kurmaylarının önümüzdeki günlerde Robben ve diğer listedeki futbolcuların menajerleri ile görüşmek için Avrupa’ya gideceği öğrenildi.

besiktas-tan-yuzyilin-bombasi--2546360.jpeg
 
BAYERN MASAYA ÇAĞIRMADI: RIBERY İLE UZATTILAR, ROBBEN'İ ES GEÇTİLER
 
Başkan Fikret Orman’ın vazgeçemediği ve Siyah-Beyazlı formayı giydirmeyi hayal ettiği Arjen Robben, bu sezon Bayern Münih forması ile Bundesliga’da 7, Şampiyonlar Ligi’nde de 3 maça çıktı. Oynadığı 10 karşılaşmada 4 kez ağları sarsan Robben, daha önce yaptığı açıklamada; “Münih’te çok mutluyum. Ailem de burada çok rahat...
 
2017’ye kadar sözleşmem var ve gönlüm kalmaktan yana. Tabi bazen futbolda bazı şeyler çok hızlı gelişebiliyor” demişti. Ancak Bayern Münih kulübünün sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 33 yaşındaki Frank Ribery ile sözleşme uzatmasına karşın Robben ile hala masaya oturmaması oyuncu ile yollarını ayıracak şeklinde yorumlanıyor.
 
HT Spor
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.