Siyonist Büyükelçi güle oynaya Ankara'da

Siyonist Büyükelçi güle oynaya Ankara'da
Mavi Marmara şehitlerinin acısı daha dinmeden İsrailli Siyonist Büyükelçi Ankara’ya geldi.

Gazze’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek için yola çıkan Mavi Marmara gemisine uluslararası sularda saldırarak on vatandaşımızı katleden İsrail ile yeniden başlayan ilişkiler, şaşırtıcı bir hızla devam ediyor. Ankara’nın İsrail’de başlayan yangını söndürmek için kaldırdığı uçakların ardından, dün Ankara’ya İsrail büyükelçisi indi. Çok önemli kişi anlamına gelen VIP kapısından Türkiye’ye giriş yapan Eitan Naeh’in oldukça rahat ve lakayıt tavırları dikkatlerden kaçmadı. Hayli keyifli olduğu görülen Naeh,n daha da ileri giderek yanındakilere el ense çekti.

10 ŞEHİDE “20 MİLYON DOLAR”...

İsrail’in Mavi Marmara’da 10 vatandaşımızı şehit etmesinin ardından “kamuoyu önünde” gerilen ilişkiler, yakın zamanda atılan imzalarla “eskiye” dönmüştü. Hak iddia ettiği Akdeniz doğalgazını Türkiye üzerinden pazarlamak için “normalleşmeyi” isteyen İsrail, 20 milyon Dolar “lütuf” ödemesiyle hakkındaki tüm suçlamalardan da kendince aklanmıştı.

640x360_d288b239-59ec-49db-9549-d696abbeaefd.jpgankaraya_gelen_israil_buyukelcisinden_aciklama1122016244.jpg

KEYFİ YERİNDE!

Gazze’deki abluka hâlâ sürdüğü halde Türkiye, geçtiğimiz günlerde büyükelçisini yeniden İsrail’e gönderirken, İsrail Büyükelçisi de büyük bir neşe ile Türkiye’ye geldi. İsrail’le yaşanan “normalleşme” ve neticesinde imzalanan “anlaşma”, İsrail’in keyfini yerine getirdi.

milli gazete

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum