Vatanım Sensin dizisinin yapımcısından yeni açıklama

Vatanım Sensin dizisinin yapımcısından yeni açıklama
Kanal D’nin yeni dizisi olan ‘ Vatanım Sensin’in yapımcısından bir yazılı açıklama yapıldı. Dizinin yeni bölümlerinde neler olacak? İşte o açıklama..

İzleyicilerin merak ettiği soruya açıklık getiren ‘Vatanım Sensin’ dizisinin yapımcısı ilerleyen bölümlerde nelerin yaşanacağına dair ipucu verdi.

İşte o yazılı açıklama:

Üst üste mağlubiyetle biten savaşlardan yorgun düşmüş bir milletin, en son ve en büyük sınavına, kurtuluş mücadelesine hazırlandığı, 1919 senesinde, ülkesi için gizli bir görev üstlenen Binbaşı Cevdet ile karısı Azize’nin hikayesi “Vatanım Sensin” dizisinde her hafta Kanal D ekranında izleyicisiyle buluşuyor.

Vatanım Sensin dizisi, tamamen kurgusal karakterlerin hikayelerinden oluşsa da, hikayenin temeli; küllerinden doğmaya hazırlanan bir ülkenin kurtuluş mücadelesi dönemine yaslanmaktadır.

Bu nedenle; birinci bölümünden bu yana tarihin önemli şahsiyetlerinin hikayelerine, dizinin kurgusu içinde çeşitli şekillerde yer verilmiştir. Kurtuluş mücadelesinin güçlü hikayeleri, önemli şahsiyetleri ilerleyen bölümlerimizde de hikayemize dahil olmaya devam edecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.