Esenler esnafı, bütün dövizlerini bozdurdu

Esenler esnafı, bütün dövizlerini bozdurdu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “dövizlerinizi bozdurun” çağrısına Esenler esnafı da destek verdi. Yüzlerce esnaf, ceplerindeki miktara bakmaksızın dövizlerini bozdurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “dövizlerinizi bozdurun” çağrısına Esenler Esnaf Odasından cevap geldi. “Vatanını seviyorsan, dövizi sat, ekonomiye kat” sloganı ile kampanya düzenleyen Esenler esnafı, ellerinde ne kadar döviz varsa Türk parasına çevirdi.

Esenler Esnaf Odası önünde toplanan esnaflara, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu da destek verdi. Esnaflar, “Vatanını seviyorsan, dövizi sat, ekonomiye kat” pankartı ile döviz bürosuna kadar yürüdü. İlk dövizi bozduran ise Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ve Esenler Esnaf Odası Başkanı Şükrü Şahin oldu.

Hemen ardından ise Esenler esnafı dövizi bozdurmak için adeta birbirleri ile yarıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı asla yalnız bırakmayacaklarını belirten esnaflar, yastık altında biriktirdikleri bütün dolar ve EURO’ları Türk parasına çevirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.