Trump'ın karşısına siyonist rakip çıktı!

Trump'ın karşısına siyonist rakip çıktı!
ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, 2020'de başkan adayı olacağını açıkladı. 74 yaşındaki Biden 1988 ve 2008 yıllarında Demokrat Parti'den başkan aday adayı olmuştu.

ABD'nin 45'inci başkanı seçilen Donald Trumpdaha henüz görevi devralmamışken, ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, 2020'deki başkanlık yarışı için aday olabileceğini açıkladı.

Biden, Pazartesi günü gazetecilerle yaptığı sohbet sırasında bir muhabirin kendisine yönelttiği soru üzerine, 2020'de başkanlık için 'belki' yarışabileceğini söyledi.

Biden, bunun bir şaka olup olmadığına dair soruya ise şöyle karşılık verdi: "Hiçbir şey için taahhüt veremem. Uzun zaman önce öğrendim ki, kaderin ilginç bir müdahale yöntemi var."

74 yaşındaki Biden, 2020'de yapılacak başkanlık seçimlerinden kısa bir süre sonra 78 yaşına girmiş olacak. ABD tarihinin seçilen en yaşlı başkanı ise 1989 senesinde görevini bırakırken 78 yaşına girmek üzere olan Ronald Reagan'dı.

CBS'in haberine göre bu seneki başkanlık yarışında aday olmak yerine Demorkat Parti adayı Hillary Clinton'ı desteklemeyi tercih eden Biden, başkan yardımcısı olmadan önce 36 yıl senatörlük yaptı.

1972'de Senato'ya seçildikten kısa bir süre sonra Biden'ın ilk eşi ile bir yaşındaki kızı trafik kazasında hayatını kaybetmişti.

Geçtiğimiz sene ise oğlu Beau, kanser sebebiyle yaşamını yitirmişti. 2016 başkanlık yarışı için aday olmayı planlayan Biden, oğlunu kaybetmesi üzerine bu kararından vazgeçmişti.

74 yaşındaki Biden 1988 ve 2008 yıllarında Demokrat Parti'den başkan aday adayı olmuş ancak yarıştan erken çekilmişti.

biden-640x360.jpg

SİYONİST OLDUĞUNU AÇIKLAMIŞTI

ABD Başkan Yardımcısı Biden, 11 Kasım'da Dünya Yahudi Kongresi adlı kuruluşun galasında siyonist olduğunu açıklamıştı. Biden yaklaşık 400 kişinin bulunduğu salondaki konuşmasında, "Siyonistim, siyonist olmak için Yahudi olmak gerekmiyor" ifadesini kullandı.

Biden'e gecede siyasi siyonizmin kurucusu olarak bilinen "Theodor Herzl Ödülü" verilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.