EPDK'dan kritik TL kararı!

EPDK'dan kritik TL kararı!
EPDK, doğalgaz dağıtım ihalelerinde dolar yerine TL kullanacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı sonrasında TL için ardı ardına kritik kararlar alındı. EPDK ve Savunma Sanayi Destek Fonu ve THY TL'ye geçiyor.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) doğalgaz ihalelerinde TL'ye geçtiğini açıkladı. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), doğalgaz dağıtım ihalelerine dolar yerine Türk Lirası kullanacak.

THY'DEN TL'YE GEÇME KARARI

THY'den yapılan açıklamaya göre, dolar üzerinden uygulanan Türkiye çıkışlı Umre ücretleri, bugün itibarıyla TL olarak uygulanmaya başladı Türk Hava Yolları, Amerikan Doları üzerinden uygulanan Türkiye çıkışlı Umre ücretlerini, bugün itibarıyla Türk Lirası olarak uygulanmaya başladı. Türk Hava Yolları'nın bu yönlü girişimiyle, dönem ve kullanılan seferlere göre vergi dâhil Türkiye çıkışlı Umre ücretleri TL cinsinden uygulanacak.

Açıklamada şöyle denildi:

"Türk Lirasına çevrilen ücret uygulaması çerçevesinde, biletlemeyle ilgili cezai sürecin de -değişiklik/iade ve no-show (yolcunun rezervasyonu yaptırmış olduğu hâlde uçuşa gelmemesi)- TL olarak uygulanabilmesine yönelik gerekli tüm düzenlemeler tamamlandı."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.