TFF'den Samsun çıkarması

TFF'den Samsun çıkarması
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetimi bugün Samsun'a gitti, burada çeşitli temaslarda bulundu.

GENÇLİK ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Samsun’da yapımı devam eden 19 Mayıs Stadyumu’nu inceledi.

TFF Yönetim Kurulu üyeleri ile Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın da katıldığı incelemede heyet, Samsun’un inşaat hakkında bilgi aldı. İncelemelerin ardından heyet, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunca düzenlenen ‘Samsun’un Enleri’ ödül törenine katıldı.

‘HESAPLARI TL YAPTIK’

DEMİRÖREN her yıl yönetim kurulu toplantısından birini, Anadolu’nun değişik illerinde yaptıklarını söyledi. Bu yılki toplantıyı Samsun’da gerçekleştirdiklerini belirten Demirören, “Samsunspor’un yeni stadını gezdik. Martta ilk maçını oynarlar diye düşünüyorum.

BİZ de Türkiye Futbol Federasyonu olarak önümüzdeki yıl Türk Milli Takımı’nın bir maçının burada oynanması için söz verelim. Bütün amatör sporlar bizim için çok önemli. Ama biz futbol bölümüne bakıyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren amatör futbola önem veriyoruz. Çünkü futbol, Türkiye’de siyasetten sonra ikinci mevzu. Toplumları bir araya getiren kardeşlik duygusunu ve birbirimizle kaynaşmayı sağlayan en önemli unsur.

ONUN için her sene yönetim olarak ciddi bir bütçeyi amatör sporlarına ayırıyoruz” dedi. Demirören, “Sayın Cumhurbaşkanımızın verdiği nasihati biz 10 gün önce yaptık. Federasyon olarak döviz hesabımızı TL’ye çevirdik” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.