Fatih Erbakan'dan Milli Görüş iddiası

Fatih Erbakan'dan Milli Görüş iddiası
Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, kurtuluşun Milli Görüş'te olduğunu söyledi.

 

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Bugün, 'Bizim Milli Görüş'e ihtiyacımız yoktur' diyenler, çok yakın gelecekte çıkacaklar ve 'Milli Görüş'ten başka kurtuluş yolu yoktur' diyecekler. Bundan hiç şüpheniz olmasın." dedi. 

Erbakan, Vakfın Hendek İlçe Temsilciliğince, Hendek Ticaret Merkezi salonunda düzenlenen "15 Temmuz Darbe Girişimi ve Emperyalist Planlar" adlı konferansta yaptığı konuşmada, merhum başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın 20-30 yıl önce ortada 17-25 Aralık ve 15 Temmuz darbe girişimi yokken, "Çocuğunuzu bunların okuluna, dershanesine gönderirseniz, siyonizme asker yetiştirmiş olursunuz." dediğini anımsattı. 

Bütün bunları söylerken pek çoğunun Erbakan'ı yadırgadığına işaret eden Fatih Erbakan, şunları söyledi:

"İçlerinden şöyle geçirdiler; 'Hocam amma da yaptınız? 'Bunların dershanesine giden adamdan hayır gelmez, bunların yanına giden adam iyi yetişmez deseniz hadi neyse de götürüp bir de siyonizme asker olur dediniz. Bu adamlar da ayet, hadis ve risale okuyor. Bunlar da namaz kılıyor. Bunların yanında olan adam, nasıl olacak da siyonizme asker olacak? Amma abarttınız.' diye düşünenler, 15 Temmuz gecesi dünya siyonizminin, dış güçlerin emriyle Türkiye'de askeri kalkışma organize etmeye kalktıklarını görünce, 'Vay canına, bu Erbakan ne kadar haklıymış.' deyip dizlerini dövmeye başladılar."

Erbakan hocanın çizdiği yoldan yürüyen, Milli Görüş çizgisinden sapmayan ve Erbakan Vakfının çatısında olanların aldanmayacağını, aldatmayacağını, "Vah, tüh" edip dizini dövmeyeceğini dile getiren Erbakan, "Cenabı Allah, bizleri bu dosdoğru yoldan ayırmasın." dedi. 

- "Milli Görüş'ten başka kurtuluş yolu yoktur"

Fatih Erbakan, Erbakan hocayı "Uçan kuşu bile dış güçlere ve dünya siyonizmine bağlıyor." şeklinde eleştirenlerin, bugün televizyonlarda gece gündüz "üst akıl" demeden yapamadıklarına işaret ederek, her türlü olumsuzluğu, 15 Temmuz'u, 17-25 Aralık'ı, dolar ve avronun yükselmesini, terör eylemlerini üst akıla bağlamaya başladıklarını anlattı. 

"İşte bu 'üst akıl' dediğinizi Erbakan hoca size, 30-40 sene 'siyonizm' diye anlattı ama siz, 'Bize masal anlatıyor.' dediniz." ifadelerini kullanan Genel Başkan Erbakan, "Erbakan hoca, boşuna size, 'Evet bakandınız, bakandınız ama görmezdiniz.' demedi. İşte bu sebeple bunları söyledi." diye konuştu.

Düne kadar Avrupa Birliğine (AB) girmek isteyenlerin şimdilerde demediğini bırakmadığını, AB'ye her türlü eleştiriyi yaptığını savunan Erbakan, sözlerini şöyle tamamladı:

"Şanghay Beşlisi'ne mi gitsek, Çin ve Rusya'ya mı gitsek?' şeklinde yeni kapılar peşine düşüyorlar. Erbakan hocanın söylediklerinden 20-30 yıl sonra aynı noktaya geldiklerini görüyoruz. Bütün bu olaylar sadece tarihi gerçekler anlatılsın diye anlatılmıyor. Ya ne için anlatılıyor? Bütün bu gerçeklerden dolayı. Bugün, 'Bizim Milli Görüş'e ihtiyacımız yoktur' diyenler, çok yakın gelecekte çıkacaklar ve 'Milli Görüş'ten başka kurtuluş yolu yoktur' diyecekler. Bundan hiç şüpheniz olmasın."

Etkinlik sonunda Erbakan'a çeşitli hediyeler verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.