Yuh olsun ervahınıza!

Yuh olsun ervahınıza!
İnsanlık tarihinin sayılı katliamlarından birisi Filistin’de yaşanırken medya yılbaşı rezilliğinden, ibişliğinden vazgeçmiyor. Kartel bildiğini okurken, “muhafazakâr” sermayeli kimi kanallar da vatandaşı hayal kırıklığına uğrata

KARTEL BİLDİĞİNİZ GİBİ 

Yıllardır yahudi ve hıristiyan muhibliğini gizlemeyen kartel medyası bildik tutumunu yılbaşında da sürdürüyor. Haberlerinde yahudi vahşetini adeta mazur göstermeye çalışan kanallar, diiğer yayın akışlarında da Filistinli mazlumlarla dertlenmeyi akıllarına bile getirmeyerek “vur patlasın çal oynasın formatını” benimsediler. Aydın Doğan'ın kanalları Star ve Kanal D ile D-Smart'taki çok sayıda kanalında özel eğlence programı düzenliyor. Yine Mehmet Emin Karamehmet'in Show TV'si ile Digitürk'teki kanalları yılbaşına özel programlarla hazırlandılar. Turgay Ciner'in Kanal 1'i de yılbaşı konsepti ile seyirci karşısına çıkacak. Aynı üçlüye ait olan haber kanalları CNN Türk, Skytürk ve Habertük ile Doğuş Grubu'nun NTV'sinde de “yılbaşı konsepti” uygulanarak smokinli, tuvaletli sunucular görev alacak, yılbaşı ağırlıklı konuklar ekrana gelecek. 

KANALTÜRK'ÜN YAYIN AKIŞINA “MELEK ANNE” ACABA NE DER? 

“Muhafazakar sermaye” olarak bilinen, Fetthullah Gülen’e yakınlığıyla tanınan Kanaltürk’ün “yılbaşı özel programı” hazırlaması, programa süryani şarkıcı Coşkun Sabah’ı baş konuk yapması şaşkınlıkla karşılandı. Bu arada yayın akışında “yılbaşı” adı altına çalgılı çengili programlar yapacağını duyuran Kanatltürk'ün web sitesinde ise ABD'nin yeni devlet başkanı Obama'ının Gazze’de yaşaşanlara karşı sessiz kalması eleştirilerek, “Gazze'ye bomba yağarken o golf oynuyordu” haberi koyması ise dikkat çekti. Böylece Kanaltürk, Obama'dan hassasiyet beklerken kendisi oralı olmadı. Gün boyu yılbaşı eğlencesinin fragmanlarını ekranında döndüren Kanaltürk, akşam üzerine doğru ise yılbaşı özel yayınına geçti. Kanaltürk'ün bugünkü yayın akışı şöyle: “17.30 Orada neler oluyor yılbaşı özel kadın / magazin 18.30 Ana haber bülteni haberler 19.45 Telegol yılbaşı özel spor 21.00 Medyatik yılbaşı özel güncel / 22.45 2009’a doğru yılbaşı özel eğlence 00.30 Berrin’le gecenin rengi /yılbaşı özel eğlence 04.30 Konser müzik / 06.30 Müzik çocukları çizgi sinema.” Çevresinde gerçekleştirdiği himmetleri ve mütedeyyin kişiliği ile tanınan Kanaltürk'ün sahibi Akın İpek'in annesi Melek İpek'in kanalın bu geceki yayın akışına nasıl bir tepki göstereceği, oğluna ikazda bulunup bulnmayacağı ise bilinmiyor.  

SAHİP DEĞİŞSE DE "RUH" AYNI

Sermaye yapısının değişmesi üzerine müspet yayıncılığa yaklaşacağı beklentilerine yol açan atv de, “rutin”i bozmadı. Kanal, “Benim Annem Bir Melek” isimli komedi dizisi üzerinden bu gece boyunca bol eğlenceli ve güldürülü yılbaşı programını ekranlarına taşıyacak. 

ERBAKAN HOCA, KANALTÜRK'ÜN GAZETESİ BUGÜN'ÜN YAZARINI BÖYLE YALANLADI

(Mehmet Yıldız – habervaktim)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.