Fenerbahçe Hernanes için Juventus'la görüşecek

Fenerbahçe Hernanes için Juventus'la görüşecek
Jose Sosa transferinde şansını son kez deneyecek olan Fenerbahçe, istediği sonucu alamaması halinde Juventus'un Brezilyalı yıldızı Hernanes için harekete geçecek.

Başakşehir'i yenerek zirve yolunda çok önemli bir virajı dönen Fenerbahçe'de sıra geldi transfere... Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, devre arası transfer döneminde takıma kesinlikle bir 10 numara alınmasını istiyor. Yönetim de sürekli bu transferi sonlandırmak için yoğun mesai harcıyor. Milan'da forma giyen Sosa ile bugün son kez görüşecek sarılacivertli yönetim Arjantinli futbolcuyu ikna etmek için çalışacak. Yönetim bu transferde umduduğunu bulamazsa Juventus'un kapısını çalacak. Fenerbahçe, Brezilyalı yıldız orta saha oyuncusu Hernanes'i isteyecek. Advocaat, Sosa'nın alınmaması durumunda Brezilyalı 10 numara Hernanes'in takıma katılmasını istiyor.

TARAFTAR DA TRANSFERİ BEKLİYOR

Başakşehir maçında bir kez daha görüldü ki F.Bahçe orta sahasında yaratıcı oyuncu yok... Sosa ya da Hernanes bu açığı kapatacak. Transferde son 1 hafta ve F.Bahçeli taraftarlar da transferi dört gözle bekliyor. Sosyal medyadaki Fenerbahçe taraftarları yapılacak bir 10 numara transferiyle şampiyonluğun geleceği görüşünde.

Takvim

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.