Hürriyet, Siyonist Yahudilerden daha da çirkefleşti

Hürriyet, Siyonist Yahudilerden daha da çirkefleşti
İsrail’in Filistin’in Gazze Şeridi’nde başlattığı katliam kampanyasını, ilk gün ‘HAMAS 200 katyuşa roketi attı diye İsrail cevap verdi’ şeklinde özetleyerek, İsrail’i haklı çıkarmaya çalışan Hürriyet gazetesi, bugün

‘BAKIN ADAMIN DÖRT KARISI VARDI, İSRAİL BU YOBAZLARI VURUYOR’ MESAJI

İsrail’in Gazze’deki katliamını görmezden gelen Hürriyet, HAMAS liderlerinden Nizar Rayyan’ın şehit edilmesini “HAMAS lideri dört karısı ve iki çocuğu ile bombalandı” başlığıyla duyurdu. Laik okuyucularına ‘Bakın dört karısı vardı adamın, İsrail bu yobazları vuruyor’ mesajı vermeye çalışan Hürriyet’in haberi sadece katliamı gerçekleştiren İsrail’i haklı çıkarmazken, bu ‘haklı çıkarma’ eylemini yalan ifadelerle süsledi.

EL CEZİRE’NİN HABERİ HÜRRİYETİ YALANLIYOR

Zira, İsrail’in katliam kampanyasını başlattığı günden bu yana Gazze’de dört muhabiriyle olaylara en fazla yakın olan El Cezire televizyonunun haberi Hürriyet’i yalanlıyor. El Cezire’nin haberinde, aralarında Nizar Rayyan, eşi ve üç çocuğu da bulunan Rayyan ailesinin 13 üyesinin saldırıda hayatını kaybettiği belirtildi.

'DÖRT KARISI VE İKİ ÇOCUĞU' YALANI

Hürriyetin haberinde ise Rayyan’ın dört karısı ve iki çocuğuyla birlikte öldürüldüğü belirtiliyor. Olayı birinci elden bildiren El Cezire televizyonundaki bilgilere göre, Hürriyet’in ‘dört karısı ve iki çocuğu’ tamamen asparagastan ibaret.

'İNTİHAR EYLEMCİLERİNE AKIL VERİYORDU, SERTLİK YANLISIYDI' MESAJI

Yayın yönetmeninin açık bir şekilde İsrail’i savunan yazı yazdığı Hürriyet, Nizar Rayyan’ın İsrail tarafından katledilmesiyle ilgili haberinin spotuna da, “Sertlik yanlısıydı, intihar eylemini savunuyordu, intihar eylemcilerine akıl veriyordu” gibi ideolojik saplantılarla öne çıkarılmış ifadeler kullanması dikkat çekti.

HÜRRİYET'TEN İSRAİL'E 200 KATYUŞA DESTEĞİ 

İSRAİL VAHŞETİ, BBC SPİKERİNİ BÖYLE İSYAN ETTİRDİ 

ERTUĞRUL ÖZKÖK, İSRAİL'İ BÖYLE SAVUNDU

LANET OLSUN İÇİNİZDEKİ SİYONİZM SEVGİSİNE

BİR BARBARIN FİLİSTİNLİLERE 'BARBARLIK' SUÇLAMASI

habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.