Doğalgazdan ölen 3 genç Ankara'da toprağa verildi

Doğalgazdan ölen 3 genç Ankara'da toprağa verildi
Ankara'da yılbaşı gecesi meydana gelen doğalgaz zehirlenmesi sonucu hayatını kaybeden 7 üniversiteli gençten üçünün cenazeleri bugün gözyaşları arasında toprağa verildi.

Gençlerden Büşra Bek ve Tarık Şükrü Yılmaz, Karşıyaka Mezarlığı'nda Cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından defnedilirken, Ceren Okkalı da Yenimahalle'ye bağlı Yuva Köyü'nde Cuma namazını müteakip son yolculuğuna uğurlandı.

Bek ve Yılmaz'ın Karşıyaka Cami'nde kılınan cenaze namazına gençlerin aileleri, yakınları, üniversiteden arkadaşları ile CHP milletvekili Yılmaz Ateş ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze namazı sırasında duygulu anlar yaşandı. Büşra'nın ve Tarık'ın sevenleri cenaze başında gözyaşlarına boğuldu.

Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencisi Ceren Okkalı'nın (18) cenazesi de Yuvaköy'deki aile mezarlığında toprağa verildi. Cuma namazının ardından omuzlar üzerinde köy mezarlığına getirilen Okkalı'nın acılı babası Mehmet Okkalı, ölen kızının ardından, "Hani bana diploma getirecektin, diploman bu muydu" diye ağıt yaktı. Abla Dilek Okkalı da yaşadığı acıyı 'Yaktın bizi ablacığım' sözleriyle dile getirdi. 

Okkalı'nın cenazesi mezarlıkta kılınan cenaze namazının ardından dualarla defnedildi. Üniversiteden arkadaşları da genç kızı son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.