Vakit'in haberi kartelin başına vurdu!

Vakit'in haberi kartelin başına vurdu!
Vakit'in 'yılbaşı' haberi kartel medyasını fena halde rahatsız etti. Hürriyet, Milliyet ve Vatan gazetelerinin yanısıra bazı internet siteleri de Vakit'e saldırdı.

Vakit’te yer alan ''İsrail'in Gazze'ye yönelik katliamına rağmen yılbaşını kutlayan duyarsız çevreler, çeşitli rezaletlerin yanı sıra facialara da sebep oldu. Ankara’da yılbaşını kutlayan kızlı-erkekli 7 öğrenci, alkol alıp sızan doğalgazı fark edemeyince gaz zehirlenmesi sonucu hayatını kaybetti. Çankaya İlçesi Birlik Mahallesi'nde yeni yıl kutlamalarına katılan 7 üniversite öğrencisi, karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti” şeklindeki haberi kartel gazetelerini fena halde rahatsız etti. 

Vakit'in haberinde ki ''Türkiye'de kartel televizyonları adeta vicdanları kanattı. Gazze'deki felakete rağmen, televizyonlar Noel Babalı, dansözlü ve içkili yılbaşı kutlamaları dur durak bilmedi. Yılbaşı eğlence programlarında Aydın Doğan Grubu'na bağlı televizyonlar başı çekti. Kanal D, Star ve CNN Türk yılbaşının kutlanması için propaganda yaptı. TRT de yılbaşını kutlamaktan geri durmadı. TRT, ''Yılbaşı Özel Eğlence Programı'' düzenledi. TRT'nin yılbaşı eğlence programlarında en çok eleştiri alan kısmı ise Eurovision'da Türkiye adına yarışacak olan Hadise'nin yarı çıplak olarak ekrana çıkması oldu. Kartel medyası ayrıca İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin İzmir Cumhuriyet Meydanı'nda yaptığı yılbaşı kutlamalarını, Filistin’de kardeşlerini kaybettikleri için kan ağlayan vatandaşların tepkilerine rağmen ekranlarına taşıdılar.'' satırları karteli çılgına çevirdi!

Şimdi sormak gerekmez mi?

Ne var bu haberde?

Kendi medya organlarınızda "yalan habersiz" gün geçirmeyen sizler bu habere "yalan" diyebiliyor musunuz?

Kendiniz, inanan insanlar için önemli köşe taşlarından biri olan, hayatın akışı içerisinde tarihî kavşak noktası olarak addedebileceğimiz rahmet ve mağfiret yüklü Kurban ve Hac mevsimini karalayarak, komplo kurararak, provokasyon ve dezenformasyonun dik alasını yapmadınız mı?

Dünyanın değişik coğrafyalarından, dilleri, renkleri, ırkları ne olursa olsun, huzura koşan milyonlarca Müslüman’ın ortak ibadetini kötü göstermek için elinizden gelen tüm imkânları seferber etmediniz mi?

İnanan insanların iki bayramından biri olan Kurban’ı ve gücü yeten her Müslüman’a farz olan haccı kötü göstermeyi, hafife almayı, ibadeti magazinleştirip sulandırmayı gelenek haline getirmediniz mi? 

İbadetleri kötü göstermek için tek bir satır olumlu haber yapmayarak, hatta provokasyonlar tezgâhlayarak ibadeti magazinleştirmek suretiyle, sabote ettikten sonra Ramazan ayında dinî muhtevalı promosyonlar vererek istismarın şahını gerçekleştiren sizler değil misiniz?

Kininizin önüne geçemeyip televizyonlarınızdan, tüm inanç etkinliklerini magazinleştirip, sulandırmak için kıyıda köşede kalmış hazır kıta bekleyen sözde “hoca”ları bularak, ne kadar absürt beyan varsa hepsini onların ağzından kamuoyuna yansıtmayı görev addeden sizler değil misiniz?

Bir yandan toplumdaki yozlaşmadan bahsederken, öte yandan toplumu yozlaştıranlar, kadını cinsel obje olarak kullananlar, gençleri alkol komasına sokanlar, terörize edenler, terör örgütlerini destekleyenler, hırsızlık yapanlar, hırsızı koruyanlar, toplumu ‘dindar olmaktansa, her şekilde rezil ve sefil olsun’ diye propaganda yapanlar, şereflileri şerefsiz, şerefsizleri şerefli gösterenler, İsrail katliamını ‘Nasıl olsa Müslüman ölüyor’ diyerek destekleyenler ve insanlığa ait ne kadar hayırlı olan şey varsa çirkinleştirmeye ve kötülemeye çalışanlar sizler değil misiniz?

ÇOCUKLARI KATLEDEN İSRAİL'DEN HÜRRİYET'E DESTEK TEŞEKKÜRÜ

Yener Dönmez/habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.