Günün en acı karesi!

Günün en acı karesi!
Samsun'da fırtına nedeniyle kayığı alabora olan balıkçı Muharrem Şen'in cansız bedenine 9 gün sonra ulaşıldı.

Samsun'un Yakakent ilçesinde fırtına nedeniyle kayığı alabora olan balıkçı 55 yaşındaki Muharrem Şen'in 9 gün sonra cansız bedenine ulaşıldı. 7 metre derinlikte balık ağına sarılı bulunan Şen'in cenazesi kıyıya çıkarılırken, polis memuru olan oğlu babasının elini tutup gözyaşı döktü.

9 GÜN SONRA CANSIZ BEDENİ ÇIKARILDI

Samsun'un Yakakent Limanı'ndan geçen 9 Şubat'ta denize açılan 3 çocuk babası Muharrem Şen, fırtına nedeniyle kayığının alabora olması sonucu suda kayboldu. Bir süre sonra parçalanmış halde kayığı kıyıya vuran Şen'den haber alınamadı. Sualtı Grup Amirliği'ne bağlı ekiplerin günlerdir denizde yaptığı aramalar sonucunda balıkçı Muharrem Şen'in cansız bedenine bugün ulaşıldı.

AĞLARA SARILI HALDE BULUNDU

Kayığının alabora olduğu bölgeye yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta balık ağına sarılı bir halde denizin yaklaşık 7 metre dibinde bulunan Şen'in cesedi, ekipler tarafından kıyıya çıkarıldı.

OĞLU ELİNİ TUTUP GÖZYAŞI DÖKTÜ

Bayburt'ta görev yapan ve polis olan oğlu Fatih Şen, kıyıya çıkarılan babasının elinden tutup gözyaşı döktü. Cenaze yapılan incelemelerin ardından otopsi için morga kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.