Hürriyet’in desteğine MOSSAD’dan teşekkür geldi

Hürriyet’in desteğine MOSSAD’dan teşekkür geldi
MOSSAD’ın Türkiye’deki propaganda ve Türk basınını izleme ajansı olarak çalışan Kehaber, İsrail’in Gazze’de işlediği cinayetleri haber yapan habervaktim’i ‘anti-semit’ olarak suçlarken, Hürriyet gazetesini de &

MOSSAD’IN AJANSI HABERVAKTİM’İ HÜRRİYET’İ SİNDİRMEKLE SUÇLADI!

Habervaktim’in, ‘Hürriyet, Siyonist Yahudi’den daha da çirkefleşti’ haberinde, Hürriyet’in yalan ve propaganda amaçlı haberini deşifre etmesini hazmedemeyen MOSSAD’ın Türkiye’deki medya izleme ajansı Kehaber, “ ‘Yahudilerin çirkef oldukları’ antisemit saplantısından yola çıkan Vakit gazetesi, ‘Hürriyet, Siyonist Yahudilerden daha da çirkefleşti’ başlığını attı. Gazetenin İnternet baskısı Hürriyet'in haber yapma şeklini diline dolayarak Türk Medyasını ağır suçlamalarla yıpratma girişimlerini yoğunlaştırırken kışkırtma kampanyasını yeni bir boyuta ulaştırdı” ifadelerini kullandı.

SOYKIRIMCI RADİKAL YAHUDİ ŞERİATINI GÖREMEDEN ÇAMUR ATIYOR

habervaktim’in İsrail katliamını destekleyen basını deşifre etmesinden rahatsız olan MOSSAD ajansı, “Vakit gazetesi ‘özgür basını boyunduruk altına almaya mı çalışıyor?’ aydın çevrelerde akla takılan sorulardan. Zira Türkiye'de yaratılmak istenen Şeriatçı düzen ortamı gazetenin radikal islamcı söyleminde Gazze bahane edilerek nasıl geliştirildiği ortaya çıkmakta” denildi.

ÇOCUKLARIN ÖLDÜRÜLMESİNİ EMREDEN BİR ŞERİAT ANLAYIŞI

Yahudi ve Siyonist şeriatınının emrettiği üzere çocuk, kadın ve yaşlı demeden Filistinlilere soykırım uygulayan İsrail’in, ‘özgür basın’dan kastının ise vahşete ve soykırımı ses çıkarmayan gerekirse Hürriyet gibi destekleyen gazeteler olduğu anlaşılmakta. 

HÜRRİYET'TEN İSRAİL'E 200 KATYUŞA DESTEĞİ 

EL CEZİRE'YE 'NEDEN KATLİAMI GÖSTERİYORSUN?' KÜSTAHLIĞI 

BBC SPİKERİ, İSRAİL'İN VAHŞETİNE BÖYLE İSYAN ETTİ 

İŞTE VAHŞETİN FOTOĞRAFLARI 

İSRAİL, CAMİYİ YERLE BİR ETTİ-FOTO GALERİ


habervaktim.com 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.