Erdoğan Şimşek'ın bilinmeyen sırrını açıkladı

Erdoğan Şimşek'ın bilinmeyen sırrını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gaziantep'te konuştu ve Başbakan yardımcısı Mehmet Şimşek'le ilgili bilinmeyen bir sırrı açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'te toplu açılış törenine katıldı.

 Herkes kendi tercihinde hürdür.

Anayasa değişikliğine ve Cumhurbaşkanlığı sistemine karşı çıkan gafiller hep yanlış şeyler söylüyor. Demokrasiyi güçlendiriyoruz. Ülkeyi yönetecek Cumhurbaşkanı'nı seçme yetkisini, aracıları çıkartıp, doğrudan millete veriyoruz. 

Yeni sistemde Cumhurbaşkanı hükümeti kuracak, kararnamelerle ülkeyi yönetecek. Milletvekilleri ise kanun çıkaracak, Cumhurbaşkanını denetleyecek.

16 Nisan yeni bir dirilişin günü olacak. 

MEHMET ŞİMŞEK'İN ATANMASI

Maliye Bakanımız, Başbakan Yardımcımız Mehmet Bey'i ben Merkez Bankası'nın başına getirmek istedim. O dönemin Cumhurbaşkanı 'Olmaz' dedi. 'Mehmet Bey'in hanımı başörtülü falan zannediyor diye mi olmaz diyor' dedim. 'Başörtülü değil, hatta ABD'li' dedim, yok dedi olmaz. Mehmet Bey'i Merkez Bankası başına getiremedik. Böyle yanlışlarla, cins hareketlerle, ideolojik yaklaşımlarla bir yere gelinmez. Bunlardan kurtulmak için bu adımları atıyoruz. 

Herkes yetki ve güç sahibi olduğu zaman orada işler yürümez. Türkiye'yi göz göre göre anayasa kitapçıklarının atıldığı ve istikrar ve güven ortamının sarsıldığı o günlere götürmeye gönlümüz razı değil. Türkiye'nin içinden geçtiği nazik dönemde güçlü yönetime ihtiyaç var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.