F.Bahçe'de istifa sinyali! 'Eğer yönetim...'

F.Bahçe'de istifa sinyali! 'Eğer yönetim...'
Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Kasımpaşa karşısında aldıkları 0-0'lık beraberliğin ardından açıklamalarda bulundu.

İşte Advocaat'ın açıklamaları:

"İyi oynayan bir takım göremedik, çok çalışan bir takım vardı ama yetmiyor. Üç önemli oyuncumuz bugün bizimle beraber değildi, bu bizim için ağır gelen bir durum oldu. Motivasyonu sağladık ama sadece bu yetmez. Skor alabilmek için her şeyimizi verdik. Bundan daha fazlasına sahip olmak gerekiyor. Bazı oyuncularımız yeterli seviyede olmadı, uzun bir süredir aramızda değiller. Mental ve motivasyon olarak bir sorun yok, başka bir sorun var (Yapılamayan transferleri ima ederek). Dün ve bu sabah oyuncularımla konuştum, bu haftanın önemini anlattık. Çok kritik bir haftaydı bizim için. Bugün kazanmamız gerekiyordu, artık bizim için şampiyonluk çok zor"

BAZEN CEVABI BİLİRSİNİZ AMA SÖYLEYEMEZSİNİZ...''

''Hep eğer eğer diye konuşuyoruz. Bir bekleyelim görelim neler olacağını. Mart ayında vereceğimi söyledim bu kararı (Devam edip etmeme). Ama bu kulüp benden daha önemli. Ben cevabı biliyorum ama bazen cevabı bilirsiniz ve veremezsiniz.''

''(Antalyaspor ile aradaki farkın azalmasının sorulması üzerine) Avrupa Ligi'nin dışında kalırsak o zaman bu soruları sorarsınız. Yarın ben ölürsem başkası gelir... Ben burada olurum ya da olmam sezon sonunda, o zaman beni suçlayabilirsiniz.''

ADVOCAAT'TAN İLGİNÇ TARAFTAR SÖZLERİ! ''GÖREMİYORUZ...''

Sarı-lacivertli taraftarların maçlara ilgi göstermediğini belirten Advocaat, şunları kaydetti:

"Taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Onları suçlamak istemiyorum ama her oyuncunun dolu statta oynamaya ihtiyacı vardır. Kağıt üzerinde bizden daha zayıf görünen takımlara karşı 10-15 bin kişiye oynuyoruz. Daha iyi görünen takımlara karşı dolu statta oynuyoruz. Üst düzey kulüplerde 10-15 bin kişi yetmez. Taraftarın desteğiyle hakemi etki altına almak, rakibe baskı kurmak istersiniz. Bunu şu anda göremiyoruz. Galatasaray ve Beşiktaş ile oynarken geliyorlar ama o zaman bunun etkisini görüyorsunuz. Muhtemelen gelememelerinin bir sebebi vardır ama takımımız için onların burada olmaması hiç iyi değil. Taraftarlarımızı suçlamak istemiyorum ama 10 bin kişi ile 50 bin kişi önünde oynamak arasında çok büyük fark var."

Gelecek iki haftada yapacakları maçların Fenerbahçe için kritik önem taşıdığını vurgulayan sarı-lacivertli takımın teknik direktörü, "İlk 4'te, ilk 2'de olması gereken bir takımız. Puan anlamında bunlar olabilecek şeyler ama bunları saha içinde de yapmamız gerekiyor. Bu kulübün kesinlikle Avrupa kupalarında olması gerekiyor. Bu sabah oyuncularımızla bir toplantı yaptık. Onlar da çok kritik iki haftaya girdiğimizi fark etti. Bugün kesinlikle oyuncularımı mücadele etmeme, çalışmama konusunda suçlayamam. Mücadeleden daha fazlası gerekiyor. Çıkıp ben de mücadele edebilirim. Bundan daha fazlasını vermemiz gerekiyor ama şu anda bunu görmüyoruz." şeklinde konuştu.

 

'YÖNETİM DAHA İYİ BİR HOCA BULURSA...'

"Yönetim daha iyi bir teknik direktör bulursa getirebilir. Bu futbolcular ile geçen sene de aynı sistemde oynanmış ve muhtemelen Pereira benden daha başarılı olmuş."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum