Şenol Güneş: Bizi bitirebilirler

Şenol Güneş: Bizi bitirebilirler
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Akhisar Belediyespor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

"10 DAKİKA TESLİMİYET İÇERİSİNDE GÖRÜNMEMİZ KÖTÜYDÜ"

Oynadıkları futbolu değerlendiren Şenol Güneş, "Oyun olarak kazanmaya ihtiyacımız vardı, Akhisar için de bu geçerliydi. Oyunun genelinde üstünlük bizdeydi. Savunmadan hızlı ataklara çıkmalarını bekliyorduk. 80'den sorna iki forvet oynadıktan sonra skorun da etkisiyle rakip daha fazla geldi. Biz ise ne ofansif ne de defansif iyi değildik. Son bölümde teslimiyet içerisinde görünmemiz bizim için kötü bir tabloydu" dedi.

ŞENOL GHÜNEŞ'TEN GALATASARAY AÇIKLAMASI

Galatasaray derbisi hakkında görüşleri istenen Şenol Güneş "Futbol ciddi bir oyundur. Biz işimizi ciddi yapacağız. Son 10 dakikadaki gibi olmaması gerekiyor. Oynadığımız oyun sonrası sonucu sonuç almak istiyoruz. Maç zamanı gelince konuşulur, oynanır, biter. Lig maratonunda her maç 3 puan. Galatasaray'ın yeni bir hocasıyla iyi bir kadrosu var. motive olacaktır. O gün geldi mi nasıl olacak göreceğiz" diye konuştu.

"SON 10 DAKİKA GİBİ OLURSA BİZİ BİTİREBİLİRLER"

UEFA Avrupa Ligi'ndeki Hapoel Beer Sheva maçına vurgu yapan deneyimli teknik adam "Galatasaray derbisinden önce Perşembe bizim UEFA maçı var. Turu geçmemiz gerekiyor. Akhisar maçındaki son 10 dakika gibi oynarsak bizi bitirirebilirler" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.