Akit’in Müjdat Gezen paylaşımı

Akit’in Müjdat Gezen paylaşımı
Yeni Akit gazetesinin, Kadıköy'deki Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nin giriş kısmında yangın çıkmasını 'P.....nk' Müjdat'a büyük şok' diye duyurması olay oldu. Sosyal medyada epey konuşulan başlık, bazı medya organlarını da rahatsız etti.

Akit'in Müjdat Gezen paylaşımı olay oldu! Yeni Akit gazetesinin, Kadıköy'deki Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nin giriş kısmında yangın çıkmasını 'P.....nk' Müjdat'a büyük şok' diye duyurması olay oldu. Sosyal medyada epey konuşulan başlık, bazı medya organlarını da rahatsız etti.

Kadıköy Fahrettin Kerim Gökay Caddesi Şehir Kahya Sokağı'nda bulunan Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nin giriş kapısında yangın çıktı. Çevredekilerin yangını fark etmesi üzerine olay, itfaiye ve polis ekiplerine bildirildi. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı sokakta ekiplerin müdahalesi sonucu yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarının ardından ekiplerin olay yerinde yaptıkları incelemelerde sanat merkezinin bahçesinde şişe, çöp kovalarında plastik eldiven bulundu. Sanat merkezinin ve çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarını inceleme alan ekipler olayla ilgili soruşturma başlattı.

KUNDAKLANMIŞ

Kundaklama anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde; sanat merkezi önüne gelen bir kişinin benzin döküp ateşe verdiği görülüyor. Kundaklama sonrası sanat merkezinin girişinde hasar meydana geldi. Müjdat Gezen ve çok sayıda sanatçı olay üzerine sanat merkezine geldi. Gezen, olayla ilgili açıklama yaptı.

Yangında maddi hasar meydana gelirken, olay yerinde şişe ve plastik eldiven bulunduğu belirtildi. Şüpheli yangın güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde; sanat merkezi önüne gelen bir kişinin benzin döküp ateşe verdiği görülüyor.

akit-tweet.jpg

Yeni Akit gazetesi Müjdat Gezen sanat merkezindeki yangını 'P.....nk' Müjdat'a büyük şok' diye duyurdu, sosyal medyada olay oldu.

Sosyal medyada kimi kullanıcılar Akit’i Müjdat Gezen paylaşımından ötürü hedefe oturturken, Hürriyet gibi gazeteler ile odatv gibi internet siteleri “Yeni Akit'in Müjdat Gezen paylaşımına tepki yağdı” haberleri yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.