MHP gecesinde 'Erdoğan posteri' rahatsız etti!

MHP gecesinde 'Erdoğan posteri' rahatsız etti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın posterinin asılı olduğu salonda yapılan MHP'nin toplantısı, sosyal medyadaki 'hayır' cephesini rahatsız etti. Eleştirilere MHP'nin yanıtı ise sert oldu.

MHP İstanbul İl Başkanlığı referandum kampanyası kapsamında Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde etkinlik düzenledi. Referandumda 'Evet' oyu çağrısı yapılan etkinlikte duvarlarda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın posterlerinin olması sosyal medyadaki malum çevreleri rahatsız etti.

MHP İstanbul İl Başkanlığı Halkalı Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde “Türkiye Sevdamız” isimli bir geceyle 16 Nisan'daki Referandum öncesi seçim startını verdi. Camiaya yakın sanatçılardan Mustafa Yıldızdoğan ve Ali Kınık'ın sahne aldığı geceye MHP İstanbul Milletvekilleri Arzu Erdem ve İsmail Faruk Aksu'nun yanı sıra partinin önemli kurmayları ile birlikte çok sayıda partili katıldı.

SALONDA ERDOĞAN POSTERİ SOSYAL MEDYADA ELEŞTİRİLERE NEDEN OLDU

Gecenin düzenlendiği gösteri merkezinde Atatürk, Alparslan Türkeş ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin yanı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi yer aldı. Salonda sabit olarak bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resmi özellikle hayır cephesinde yer alan kesimlerce kullanılmak istendi.

MHP İL BAŞKANI: AĞIRLARINA GİTMİŞ! 

Eleştirilere yanıt veren MHP İstanbul İl Başkanı Bülent Karataş “Çok güzel geçen bir toplantı ağırlarına gitmiş. Nüfus müdürlüğü tapu dairesi gibi yani devlete ait bütün binalarda Atatürk ve dönemin Cumhurbaşkanı resmi olur” dedi. 

2eegi_1487592465_0507.jpg

"ŞEREFSİZLİK"

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya ise Twitter hesabından “Kamusal tüm alanlarda sürekli asılı duran Atatürk ile Cumhurbaşkanı portresini “MHP toplantısında astı” diye çarpıtmak şerefsizliktir” diye yazdı.

2ivrm_1487591730_0952.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.